Erkenning labels

Werk met Zin is als organisatie erkend voor de KMO Portefeuille Opleiding en Advies en voor de Loopbaancheques. 

Daardoor kan de organisatie korting krijgen op bepaalde aspecten van het aanbod. Maar tegelijk is dit ook een teken van kwaliteit, want bij elke erkenning hoort een controle die we positief hebben doorlopen. 

Voor de uitvoering van outplacement heeft Werk met Zin nog geen Certo Certificaat. Maar dit mag ons niet verhinderen om een aanbod van outplacement voor individuen te bieden. Momenteel maken we werk van deze erkenning, zodat u als werkgever ook een bewijs kunt krijgen van de kwaliteit van ons aanbod.  

Loopbaancheques

Werk met Zin is een erkend loopbaancentrum. Wij behaalden die erkenning bij de lancering van de loopbaancheques in juni 2013. Op 1 juli 2019 werd ons een tweede mandaat gegund. Deze erkenning is geldig tot 30 juni 2025. VDAB staat in voor de kwaliteitsbewaking. De recentste kwaliteitsmonitoring van VDAB bij ons vond plaats in november 2019.

Loopbaancheques financieren individuele coaching rond verschillende vragen in de loopbaan van de werkende: burn-out preventie, ontwikkeling, keuzes maken, balans privé en werk, werkplezier vinden …Meer info over loopbaancheques

KMO Portefeuille

Wij zijn een erkende dienstverlener voor de KMO Portefeuille. Niet alleen bedrijven en zelfstandigen, maar ook individuele medewerkers kunnen hiervan gebruik maken via hun bedrijf voor een open opleiding van Werk met Zin (bijvoorbeeld voor de opleiding Van Moeten naar Willen over burn-out preventie).

De KMO Portefeuille financiert tot 30% van de opleidingskost voor kleine ondernemingen en 30% voor middelgrote ondernemeingen.

 

Erkenning gebruik methodieken

In ons team beschikken wij samen ook over een hele reeks erkenningen voor specifieke methodieken. Deze erkenningen zijn verbonden met de persoon die hiervoor een gepaste opleiding/test doorliep. 

Wij hebben coaches in huis die gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van MBTI, Coretalents (of Kerntalenten), Careercoach, …

Wilt u in uw organisatie graag mensen volgens één van deze invalshoeken laten begeleiden? Dan zullen we de erkende coach(es) hiervoor inzetten.