Contact

Diaspoor Werk Met Zin staat voor een realistische kijk op de loopbaan. We geven loopbaanbegeleiding, workshops, HR consulting en een breed gamma aan coaching trajecten binnen bedrijven. Dat alles om de veerkracht van medewerkers en de slagkracht van organisaties te versterken. Vanuit een expertise opgebouwd in verschillende domeinen van HR en Welzijn op het werk en dat in samenwerking met een platform van uiterst gepassioneerde coaches en trainers.

Contactgegevens

Diaspoor Werk met Zin

Leopoldstraat 8

2850 Boom

GSM: +32 (0)476 88 05 37

TEL: +32 (0)3 256 30 24

info@diaspoor.be

sandra.bonny@diaspoor.be

Ondernemingsnummer: 0732 580 523

Rekeningnr. (ING): BE69 3631 9068 6478

Diaspoor – Werk met Zin heeft verschillende locaties en medewerkers over heel Vlaanderen. Elk van deze coaches heeft ook zijn competenties en achtergrond en is bovendien actief in een bepaalde regio. Op het hoofdkantoor zoeken we graag mee naar de juiste persoon voor uw vraag. U kan ook onze coaches rechtstreeks bereiken via de gegevens onderaan op hun profiel.

Coaches ook buiten de werkuren beschikbaar op afspraak.

Folder

Neem hier ook gerust een kijkje in onze bedrijfsfolder.

Nieuwsbrief

Enkele keren per jaar versturen wij een digitale nieuwsbrief aan organisaties. Volgt u graag verhalen van onze klanten en blijft u graag op de hoogte van wat werkt om mensen met zin aan het werk te houden? Dan kan u hier intekenen op de nieuwsbrief.