Aanbod

Bedrijfscoaching met dat tikkeltje extra. Menselijker, persoonlijker, en op maat.

Wij coachen, begeleiden, stimuleren en inspireren. Of u nu een zaakvoerder, leidinggevende of medewerker bent. En wij gaan ook verder. Laat ons het vuur in de samenwerking van uw team of organisatie aanwakkeren. Interactief en met humor als het kan!

Medewerker

Werken vanuit talent geeft vonken.

Wij coachen zaakvoerders, leidinggevenden en medewerkers doorheen hun loopbaan tot sterke en creatieve mensen. We werken samen aan duurzame en zichtbare resultaten. Daar hebben we zo onze eigen methode voor. Een vanuit respect en bewondering.

Burn-out

Vuur dooft als er geen zuurstof meer is.

Maar liefst 66% van de beroepsbevolking klaagt over stress, 14% lijdt onder burn-out. Wie valt overwegend in de klauwen van burn-out? Net gezonde en bevlogen mensen die lange tijd in een ongezonde situatie op het werk zitten. Wij verbeteren het stress management van de medewerker én de omstandigheden op organisatieniveau.

Team & organisatie

Als mensen met vuur samenwerken, overstijgen ze individuele mogelijkheden.

Wij stimuleren goed teamwerk. Onze aanpak? We werken op een interactieve, ervaringsgerichte manier. Met humor en actie. Volgens de noden van de groep en in functie van het moment gebruiken we aangepaste modellen en werkvormen.

Kennis delen

Iemand moet de lucifer ontsteken vooraleer hij gaat branden!

Werk met Zin wakkert uw vuur aan. Hoe? Met inspirerende voordrachten, interactieve ontmoetingen en openheid in expertise. Steeds op een heldere en open manier. Zo komen we snel tot de essentie. Daar waar het vuur het hardste brandt.

Lees enkele referenties