Balans privé
Terug naar overzicht

Zomer betekent vakantie. Voor velen toch. Of tenminste een minder drukke periode. Eindelijk tijd om eens stil te staan bij wat nu écht belangrijk voor je is? Om na te denken hoe je verder wilt na je verlof?

Dan biedt Werk met Zin je met de zomeractie de kans om op korte tijd stappen te zetten naar werken met meer zin.

En wel op verschillende manieren: 

Fast Forward:

Op enkele dagen tijd door je loopbaanplan gaan? Check op onze kalender waar en wanneer je voor een Fast Forward-traject terechtkunt tijdens jouw vrije week. 

Praktisch? Je kan dit  betalen met een een loopbaancheque. Schrijf je hier in en vermeld dat je voor een Fast Forward traject kiest. De coach van je regio contacteert je dan voor een afspraak. 

Zomercarroussel:

Geen nood aan een loopbaantraject maar zin om gewoon even bij jezelf stil te staan en bij te leren? Dan kan je zo aansluiten op een zomerworkshop. Hoe kan ik omgaan met verschillende mensen? Dat leer je via MBTI.  Of liever onderduiken in een dagopleiding rond Bezield werken?

Liever eerst kennismaken? 

Dan komt er naast Coffee & Coach en lokale infosessies een nieuwe formule aan: 
  • Walk & Coach: zie je door het bos de bomen niet meer? Ga dan al wandelend kennismaken met een coach in jouw buurt. Naast Coffee & Coach kan je nu ook in het groen terecht. Check onze kalender voor de afspraakmomenten. Kostprijs? Gratis kennismaken. Wil je meer nadien dan kan je kiezen voor (wandel)coaching met een loopbaancheque.  

Kortom: maak de tijd, neem de tijd en laat je ondersteunen.