Veronique Noben

Hoi, ik ben Véronique.
Ik wens je van harte welkom op mijn pagina.

Na mijn studies Toerisme en Recreatiemanagement, ben ik mezelf gaan verdiepen in de bedrijfswereld en heb ik ervaring opgedaan in Office Management & Accountancy. Maar ik miste iets! Ik wou iets meer in mijn leven en ik vond dat ik mijn talenten niet optimaal benutte. Om deze reden ben ik loopbaanbegeleiding gaan volgen en het was of de puzzel in elkaar viel. Ik wou op mijn eigen benen staan en ja, My journey finally started!

Na 12 jaar werkzaam te zijn als werknemer, ben ik 2 jaar geleden voor mijn droom gegaan. Als zelfstandig freelancer. Door mijn jarenlange ervaring kan ik perfect inspelen op de noden van de KMO’s die ik ondersteun. Door mijn contacten, mijn eigen ervaring en mijn ervaring als zelfstandige, heb ik gemerkt dat het groeien als persoon niet altijd van een leien dakje loopt. Hier wil ik graag verandering in brengen!

Om deze reden heb ik bij Diaspoor de opleiding van Loopbaancoach gevolgd. Op deze manier wil ik mijn kennis aan jou doorgeven en je je dromen laten leven.

Ik wil jou laten groeien en je talenten laten ontdekken. Want er zit veel meer in jou dan je denkt en dat gaan we samen ontdekken!

Contact

Boeken via veronique.noben@diaspoor.be
of tel. 0487 48 32 61

Locatie(s)

2070 Zwijndrecht

Fortlaan 10,
2070, Zwijndrecht

Routebeschrijving

9120 Beveren

Vesten 45,
9120, Beveren

Routebeschrijving

9170 Sint-Gillis-Waas

Stationstraat 201 bus 1,
9170 , Sint-Gillis-Waas

Routebeschrijving

9190 Stekene Bosstraat

Bosstaat 128,
9190, Stekene

Routebeschrijving

9250 Waasmunster Nijverheidslaan

Nijverheidslaan 48,
9250 , Waasmunster

Routebeschrijving
Veronique Noben