Vero Romero Reina

 

“Aangezien werk een groot deel uit maakt van ons leven, kunnen we er maar beter veel zin in hebben.”

Vanuit deze optiek heb ik mijn ervaring en kennis uit het middenveld, onderzoekswerk en uit het onderwijs verzameld en in een nieuwe ambitie gegoten. Als agoog en bemiddelaar wens ik me in te zetten voor mensen die kiezen voor verbetering in hun familiale situatie (bemiddelaar familiezaken) en in hun job (loopbaanbegeleider).

Als loopbaanbegeleider tracht ik een context te creëren waarin je vrij kan denken. Aan de hand van verschillende methodieken ga ik samen met jou op zoek naar hetgeen wat je passioneert, je (verborgen) talenten en je verlangens om nadien de mogelijkheden met een realistische kijk af te tasten.

Ik begeleid je graag in de zoektocht naar hetgeen wat écht bij je past. Daarnaast kan ik je ondersteunen bij het durven maken van loopbaankeuzes. Tot slot heb ik, indien gewenst, aandacht voor de positionering op de werkvloer (communicatie, cv, sollicitatie).

Het is een waar genoegen om te ervaren hoe mensen soms energieloos een gesprek aanvatten om dan met nieuwe energie en inzichten verder te kunnen.

Welkom!

Vero Romero Reina

Contact

Boeken via vero@diaspoor.be

of tel. 0473 64 76 22

 

Locatie(s)

2000 Antwerpen Scheldestraat

Scheldestraat 77
2000, Antwerpen

Routebeschrijving

2018 Antwerpen Augustinessenplein

Augustinessenplein 30,
2018, Antwerpen

Routebeschrijving

2060 Antwerpen Wetstraat

Wetstraat 35
2060, Antwerpen

Routebeschrijving

2100 Deurne Plankenbergstraat

Plankenbergstraat 18,
2100, Deurne

Routebeschrijving

2140 Borgerhout Noordersingel

Noordersingel 28-30,
2140, Borgerhout

Routebeschrijving
vero romero reina