Vanessa Broeckx

Onze job vormt een groot deel van ons leven.

Daarom is het erg belangrijk te kunnen zeggen: ik voel me goed in mijn functie, ik ben gelukkig & ervaar succes in mijn job, ik haal energie uit mijn werk.  Weten wat je wil of wat je wil bereiken is een weg van vallen en opstaan. Je persoonlijke sterktes en minpunten achterhalen is niet gemakkelijk.

Als loopbaancoach wil ik je graag ondersteunen om op zoek te gaan naar je vaardigheden, aanleg en passies.  Deze inzichten kunnen  je aanzetten om de nodige stappen te ondernemen op weg naar een nieuwe job of een verandering binnen je huidige job, waarin je jezelf kan ontplooien en gelukkig zijn. Dit is niet evident en vele vragen dienen te worden beantwoord.

10 jaar geleden ben ikzelf aan mijn parcours begonnen, ook met vallen en opstaan, met als gevolg een grote carrièreswitch.  Ik heb een nieuwe wereld ontdekt waarin ik mezelf kan zijn.  Omgaan met en omringd worden door mensen geeft mij enorm veel energie. Ik heb de juiste balans gevonden tussen met werk en privéleven.  Dit heb ik niet bereikt door meer of minder te gaan werken, maar door een job te vinden die bij me past en waar ik elke dag gelukkig van word.

Heb je interesse om samen met mij de weg naar je antwoorden te bewandelen?

 

Contact

Boeken via vanessa@diaspoor.be
of tel. 0473 59 07 33

Locatie(s)

2220 Heist-op-den-Berg Schaliehoevestraat

Schaliehoevestraat 107,
2220, Heist-op-den-Berg

Routebeschrijving
Loopbaancoach Vanessa Broeckx