Tine Lefeve

We kennen Tine als betrokken, warm en bedachtzaam.

Ze genoot de opleidingen Politieke wetenschappen en Meertalige bedrijfscommunicatie en doorliep eerst tal van functies in marketing en communicatie in de bedrijfswereld om daarna een switch te maken naar Human resources. Tijdens deze boeiende jaren als senior consultant, trainer en teamleader bij Hudson speelden begeleiding en coaching een belangrijke rol. Sindsdien is ze onder andere actief als teamcoach en trainer.

Tine werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Gent, specifiek in Merelbeke, Melle en Gent.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat gezien werk een groot deel uit maakt van ons leven, we er maar beter veel zin kunnen in hebben. Passie, gedrevenheid en nieuwsgierigheid zijn daarbij cruciaal, maar ook onlosmakelijk verbonden met talenten. Iedereen heeft talenten, de uitdaging is deze talenten ontdekken, herkennen, erkennen, koesteren en er zo voor zorgen passie en gedrevenheid (terug) te vinden. En daarvoor is het nooit te laat.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: Betrokkenheid, doelgerichtheid, intuïtie, voldoende nuchterheid en hier en daar een streepje humor.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: Eerst na jaren in marketing en communicatie beslist om deels opnieuw te beginnen in HR en dan de voldoening voelen dat het “klopte” . Uiteindelijk, opnieuw na jaren, een boeiende job in (HR) consultancy vaarwel gezegd voor een meer onzekere, maar ook gelukkigere en evenwichtigere richting als zelfstandige. Beseffen dat wat het beste bij je past, kan evolueren over tijd.

Raadt jou dit boek zeker aan: Mindset, Carol S. Dweck, Until I find you (Tot ik jou vind), John Irving

Krijgt energie vanmensen helpen tot grote, maar soms ook hele kleine inzichten komen, die soms een wereld van verschil kunnen maken; het werken met en in teams; een nieuwe goeie roman ontdekken en die dan in een ruk kunnen uitlezen.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: Die (twee) momenten waarop ik een  nieuwe job startte en onmiddellijk voelde dat het een goeie match was

Is gefascineerd door de wil en gedrevenheid van mensen om iets te (willen) veranderen, aan zichzelf of hun omgeving

Tine begeleidt je graag rond alle soort loopbaanvragen waarbij je de weg even kwijt bent of het werk niet (meer) ziet zitten.

Tine is gecertifieerd (competentie) assessor.

Contacteer Tine

Gsm: 0474 57 36 42

E-mail: tine@werkmetzin.be

Of kom vrijblijvend kennismaken op één van haar sessie bij Coffee & Coach

 

Locatie(s)

Gent 2

Begijnhoflaan 2
9000, Gent

Routebeschrijving

Melle

Brusselsesteenweg 263-265
9090, Melle

Routebeschrijving

Merelbeke

Florastraat 31
9820, Merelbeke

Routebeschrijving