Tania Vandingenen

We kennen Tania als positief, open-minded en oprecht geïnteresseerd.

Na haar studies communicatie en public relations begon ze haar loopbaan als accountmanager bij Uitgeversbedrijf De Tijd.  Ze maakte de overstap naar DPG Media. Daar ging ze eerst aan de slag in het sales team van magazines en daarna vervulde ze verschillende rollen bij de radiozenders Qmusic en JOE.  Tania heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld in commerciële en leidinggevende functies. Daarbij stond haar menselijke aanpak en coaching van medewerkers altijd centraal.  Ze volgde een opleiding voor veerkrachtcoach (stress en burn-out), mindfulness, master practitioner NLP en heeft nu haar eigen coachpraktijk.

Regio

Tania werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Antwerpen 2020 Jan Van Rijswijklaan en 2018 Lange Leemstraat.

Wat wij willen weten over Tania…

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat  plezier hebben in je werk erg belangrijk is en de invulling van dat plezier is voor iedereen anders.  Als je de tijd en de ruimte neemt om te ontdekken wat je talenten, je dromen en je drijfveren zijn, kan je keuzes maken in je professionele leven die dicht aansluiten bij jezelf.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: luisteren zonder oordeel, positief denken, aanzetten tot inzichten, empathie, kennis van de bedrijfswereld.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: op een dag kwam ik tot het inzicht dat ik veel energie kreeg van het begeleiden van het groeiproces van mijn collega’s, maar niet meer van de excelsheets en analyses die ook bij mijn job hoorden. Ik besloot om voluit te gaan voor coaching, gaf mijn ontslag, gunde mezelf een time-out (waarin ik mezelf verder ontwikkelde) en startte met veel enthousiasme als zelfstandig coach.

Raadt jou dit boek zeker aan: de kracht van kwetsbaarheid (Brené Brown), zeg me dat ik oké ben (Marcel Hendrickx).

Krijgt energie van: aardbeien, pilates en een goeie babbel tijdens een wandeling in de natuur op een zonnige dag.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: ik heb puur werkgeluk mogen ervaren in een hecht, gemotiveerd en enthousiast team, ieder met zijn eigen talenten, allemaal hetzelfde doel nastreven én grote successen boeken. Prachtige ervaring van hoe in een competitieve omgeving het teamgevoel overstijgt.

Is gefascineerd door: de verandering van de seizoenen en hoe mensen omgaan met verandering in het leven.

Tania’s stokpaardjes

Tania begeleidt je graag rond werkgeluk, omgaan met verandering, focus, leiderschap 

Meer weten en contact

Meer info over Tania vind je op de persoonlijke website.

Contacteer Tania

Gsm: 0476 23 00 75

E-mail: tania@werkmetzin.be 

Locatie(s)

2018 Antwerpen Hoofdkantoor

Lange Leemstraat 372
2018, Antwerpen

Routebeschrijving

2020 Antwerpen Tentoonstellingswijk

Jan Van Rijswijcklaan 164
2020, Antwerpen

Routebeschrijving
portret coach Tania Vandingenen