Sarita De Becker

Ik ben Sara De Becker of Sarita Josefina. Deze laatste naam kreeg ik in Venezuela waar ik 1 jaar in een gastgezin heb gewoond. Nadien studeerde ik toerisme en gezinswetenschappen. Ik heb 10 jaar lang mijn mannetje gestaan als politie inspecteur en heb mijn kennis van de arbeidsmarkt opgedaan bij VDAB.

Momenteel ben ik massagetherapeute, gespecialiseerd in de traditionele Chinese geneeskunde. Daarnaast ben ik ook lifecoach. Mijn missie is om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Via loopbaancoaching wil ik je helpen om je mogelijkheden op werkvlak duidelijk te krijgen zodat jij een keuze kan maken die voor jou in balans is met wie jij werkelijk bent. Door middel van methodieken zul je tot inzichten komen en daardoor zul je bepaalde zaken met een andere kijk benaderen. Ik wil teruggaan naar de essentie, door stil te staan bij ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’

Sta je dus momenteel op een kruispunt op vlak van je carrière? Contacteer me dan zodat ik je kan ondersteunen om bewust te kiezen voor die ene richting die voor jou goed aanvoelt.

Contact

Boeken via sarita@diaspoor.be

of tel. 0496 40 06 02

Locatie(s)

3071 Erps Kwerps

Kouterstraat 115,
3071, Erps Kwerps

Routebeschrijving

3471 Kortenaken

Neerlintersesteenweg 21,
3471, Kortenaken

Routebeschrijving

3870 Heers Bovenlingenstraat

Bovelingenstraat 224,
3870 , Heers

Routebeschrijving
Sarita De Becker