Peter Vermariën

Als de weg die je volgt niet  je niet meer past, dan kan jij een nieuwe weg inslaan. Jouw leven en loopbaan zijn in alle opzichten uniek. Het maakt jou als mens. Toch zijn er van die ogenblikken waarop je twijfelt, het niet goed weet of niet helder ziet.

Op zulk ogenblik heb je iemand nodig die naar je luisteren wil, die jou niet beoordeeld of veroordeeld en nog minder zijn weg toont. Iemand die samen met je op zoek gaat naar jouw potentieel en de weg die jij daarvoor wil gaan.

Als loopbaancoach en coach kan ik voor jou die iemand zijn. Iemand die samen met jou op pad gaat voor even. Loopbaan coaching en begeleiding is er voor iedereen die zich zelf leren kennen en wil werken aan een gelukkig en evenwichtig leven. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? 3 belangrijke vragen. Wat en waarom is belangrijk. De “hoe” zal je gaande weg invullen.

Ikzelf ben al jaren actief in de zorgsector. De laatste 20 jaar als leidinggevende. Ik heb een opleiding als coach gevolgd aan de Inge Rock coaching en mind academie en heb me nu verdiept in loopbaan coaching samen met Diaspoor.

Zelf heb ik een visuele beperking die ik zie als een uitdaging. Het zoeken naar oplossingen voor tal van obstakels is mijn tweede natuur geworden. Het maakt dat ook ik andere keuzes heb gemaakt en het bewijs ben dat niets je kan tegenhouden als je er zelf in wil geloven.

Ik hou van natuur, wandelen en zelfs fietsen. Koken en iets lekker maken is dan weer mijn meditatiemoment.

 

Contact

Boeken via peter@diaspoor.be

of tel. 0479 64 42 52

Locatie(s)

2850 Boom Gasstraat

Gasstraat 1 bus 002,
2850, Boom

Routebeschrijving
Loopbaancoach Peter Vermarien