Patrick Coucke

“Licentiaat in de Psychologie, afstudeerrichting Arbeids-, Gemeenschaps- en Organisatiepsychologie”, een mondvol om aan te geven dat ik opgeleid ben om menselijk gedrag te observeren, te begrijpen en in positieve zin te beïnvloeden.  Verder heb ik een postgraduaat in de bedrijfskunde en een MBA.

Tot mijn 40ste in de reclamesector gewerkt, waar ik op basis van marktonderzoek communicatiestrategieën heb ontwikkeld, die resulteerden in campagnes. Daarna afgevaardigd bestuurder geworden van SYNTRA Brussel, waar “leren ondernemen” mijn corebusiness werd. Het was ook mijn eerste contact met cursisten, die hun loopbaan een nieuwe wending wilden geven richting zelfstandig ondernemen. Ik ben sindsdien ook lid van de raad van bestuur van Tracé Brussel (schakels naar werk). Ik begeleid ook nog steeds laatstejaarsstudenten bij LUCA School of Arts en School of Arts Gent om een creatief idee uit te werken tot een business plan.

Ik heb ervaring met start-ups. Mijn meest recente uitdaging is de verkoop van Tazzari-zero, een licht elektrisch voertuig.

Deze ruime en diverse ervaring met omgaan met mensen, wil ik nu inzetten om je te begeleiden in jouw loopbaan.  
 
Mijn motto: “Wat niet is, kan nog komen”. Of met andere woorden: als je het kunt dromen, kun je het wellicht ook realiseren.

 

Contact

Boeken via patrick@diaspoor.be
of tel. 0471 82 68 46

 

Locatie(s)

8300 Knokke Paul Parmentierlaan

Paul Parmentierlaan 123,
8300, Knokke

Routebeschrijving

8870 Izegem Dirk Martenslaan

Dirk Martenslaan 21/16,
8870, Izegem

Routebeschrijving

9420 Erpe Mere

Dries 59,
9420, Erpe Mere

Routebeschrijving
Loopbaancoach Patrick Coucke