Nele Beenaerts

We kennen Nele als verbindend, vakkundig en liefdevol.

Nele studeerde als basisopleiding een master Vertaler tolk, maar sloeg al vanaf de start van haar loopbaan het pad in naar het werken met mensen. Naast een ruime werkervaring in de HR, als leidinggevende en als lector, volgde ze ook nog een uitgebreid pallet aan opleidingen rond coaching en een vierjarige opleiding in de psychotherapie. Ze specialiseerde zich in het thema stress burn-out. Sinds 2013 werkt ze zowel als zelfstandig (loopbaan)coach voor individuen zowel als ook voor bedrijven. Sinds de zomer van 2017 sloot ze zich aan bij de coöperatieve Werk met Zin. Ze is geïnspireerd door integrale psychologie, Voice Dialogue en de boeddhistische levensfilosofie.

Nele Beenaerts werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Schelle, Rumst.

Nele

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat openheid, reflectie, nieuwsgierigheid, zelfonderzoek, bewust en liefdevol naar jezelf kijken belangrijke eigenschappen zijn om de juiste loopbaankeuzes te maken.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: diep luisteren, sensitiviteit, aanzetten tot inzicht, reflectie en bewust zijn.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: van HR-consultant in loondienst, gericht op “doen” naar zelfstandig coach en trainer, gericht op “zijn”.

Raadt jou dit boek zeker aan: Werken met hart en ziel van Wouter Torfs, De wereld is mijn thuis van Thich Nhat Hanh

Krijgt energie van de stilte.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: dat haar hele loopbaan een ontwikkelingspad is dat evolueert van zelfontwikkeling naar een bijdrage leveren aan het grotere geheel.

Is gefascineerd door wat mensen ertoe kan aanzetten om bewust en liefdevol in het leven te staan.

 

Dit zeggen klanten over Nele als loopbaancoach.

“Loopbaanbegeleiding is als het ware een reis doorheen jezelf, je passies, sterktes en zwaktes. Nele neemt de tijd om je jezelf te laten herontdekken en dit op een heel empathische manier.”

“Met een milde zachtheid en vrij van oordeel begeleidt ze je op een heel individuele manier.”

 

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Nele begeleidt je graag rond burn-out en bore -out. Andere stokpaardjes zijn energie terug in balans brengen, bij jezelf blijven in turbulente periodes in leven en werk, leiderschap in een wereld in transitie,  de voeling met je innerlijk kompas herstellen  en hoe vanuit bewustzijn en liefde zin geven aan je werk.

 

Voor het afleggen van bepaalde testen of vragenlijsten zijn soms certificaten vereist.

Nele is gecrediteerd voor het gebruik van MBTI.

Meer info over Nele vind je op Linkedin of op  haar persoonlijke website.

Contacteer Nele

Gsm: 0476 35 14 49

E-mail: nele@werkmetzin.be

Locatie(s)

2627 Schelle

Steenwinkelstraat 141
2627, Schelle

Routebeschrijving