Natalie Hendrickx

Minder moe. Meer vrije tijd. Minder stress. Meer ontspanning. Meer quality time met je gezin. Niet per sé minder hard werken of minder gedaan krijgen, maar slimmer werken. Simpelweg meer tijd om te leven, naast je werk – zónder dat je werk daar onder lijdt. Een optimale tijdsbesteding zonder het gevoel te hebben jezelf achterna te hollen. Het creeëren van de perfecte work, life balance!

Een Nine to five formule is misschien niet voor jou weggelegd of die opleiding die je steeds maar blijft uitstellen. Interesse om dan toch voor “die” vacature te solliciteren maar wat houd je tegen? Met veel enthousiasme zet ik je op weg in een zoektocht naar die “bangelijke job”of creeêren we inzicht in je eigen kennis en passie want skills kan je trainen!

“One size does not fit all!”

Samen starten we een verhaal waarbij een opbouwende flow cruciaal is. En dat bovenal met genoeg ruimte voor vertrouwen, feedback en een gezonde dosis realiteitszin.

Ik ben Natalie, mama van 2 kinderen, en een gepassioneerd ondernemer met een frisse en innovatieve twist in employer branding.

Eén van de eerste stappen in mijn job als ondernemer is het begeleiden en adviseren van bedrijven en werknemers naar een plan B(eter). We nemen een duik in de bedrijfscultuur en laten hun DNA (her)ontdekken door middel van workshops, training en brainstormsessies. Dit hand in hand met het management en medewerkers, in een verhaal van geven en nemen.

Deze drive en kennis zet ik, als loopbaanbegeleider, samen met jou om in een haalbaar traject.

 

Contact

Boeken via natalie@diaspoor.be
of tel. 0474 48 19 06

 

Locatie(s)

2580 Putte

Rijveld 9,
2580, Putte

Routebeschrijving
Loopbaancoach Natalie Hendrickx