Monique Van den Bogaard

We kennen Monique als integer, empathisch en oplossingsgericht. 

Monique maakte de overstap van een administratieve omgeving naar het begeleidingswerk door verschillende opleidingen te volgen binnen coaching & counselling, psychologie en therapie.

Ze heeft ruime ervaring als loopbaancoach en outplacement-consultant en begeleidt hierbij zowel groepen als individuen. Naast loopbaanbegeleiding is haar specialiteit het geven van individuele coaching op maat voor mensen die hun assertiviteit en zelfvertrouwen willen versterken. Deze coaching is vooral geschikt voor mensen die (hoog)gevoelig zijn voor een burn-out en bore-out en zij die last hebben van faalangst op de werkvloer. Ook helpt ze bij het opmaken van je CV, motivatiebrief en de voorbereiding op sollicitatiegesprekken.

Monique werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Noord en midden Limburg; Overpelt, Bree en Hechtel.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat als je doet wat aansluit bij je persoonlijkheid, interesses en wensen, je meer plezier, geluk en succes zult ervaren in zowel je werk als in je persoonlijk leven.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: inlevingsvermogen, integriteit en intuïtie.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: na ruim 25 jaar werkervaring in verschillende organisaties opnieuw gaan studeren en de overstap maken naar zelfstandig loopbaancoach.

Raadt jou dit boek zeker aan: Loopbaanzelfsturing (A. Hoogendijk)

Krijgt energie van authentieke mensen, muziek maken, schilderen, natuur.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: het volgen van hart en intuïtie, het gaan inzetten van de eigen kwaliteiten en het kunnen werken in vrijheid.

Is gefascineerd door de kern van het bestaan, het gedrag en motivatie van mensen, de natuur en alles wat er in leeft.

 

Dit zeggen klanten over Monique als loopbaancoach:

“Een zeer prettig persoon waar je alles mee kunt bespreken.”

“Aangenaam, persoonlijk, beleefd, flexibel. Veel aandacht voor het psychologische aspect van de reden waarom ik de coaching volg.”

“Positief, empathisch en met kennis van zaken.”

“Open, ruimdenkend en professioneel.”

“Iemand die zeer goed luistert en op zoek gaat naar mijn wensen. Ik ben er sterker uit gekomen en heb geleerd nee leren te zeggen.”

“Een heel aangename vrouw, behulpzaam, rustig, kon goed luisteren.”

“Betrokken, informerend, creatief.”

“Open, empathisch, juiste vragen stellend, verhelderend.”

“Goede mentor.”

Monique begeleidt je graag rond alle vragen die te maken hebben met heroriëntatie van je loopbaan voor werknemers en zelfstandigen; de rode draad in je leven tot nu toe, in kaart brengen van je interesses, vaardigheden, successen, drijfveren, behoeftes en wensen en hoe deze nieuwe inzichten om te zetten in een gericht actieplan naar de gewenste situatie.

Andere stokpaardjes zijn: Zingeving, Hoogsensitiviteit, Assertiviteit en Zelfvertrouwen, Stress, Burn-out, Bore-out, Solliciteren, Opmaak CV en motivatiebrief, Wandelcoaching, Personal coaching rond diverse levensthema’s

Meer info over Monique vind je op Linkedin. Of op de website www.walkyourwaycoaching.be.

Contacteer Monique

Gsm: 0470 41 09 56

E-mail: monique@werkmetzin.be

 

 

Locatie(s)

3900 Pelt

Haspershovenstraat 4
3900, Pelt

Routebeschrijving

3940 Hechtel

Rode Kruisplein 10
3940, Hechtel

Routebeschrijving

3960 Bree

Kloosterstraat 13
3960, Bree

Routebeschrijving