Linde Craeye

Elke dag enthousiast naar je werk? Het kan!

Ik ben Linde en woon met mijn man en 2 opgroeiende tieners in Kapellen.

Je komt op mijn pagina terecht omdat je overweegt om loopbaanbegeleiding te volgen, of misschien omdat je daarover een aantal vragen hebt? Dan ben je bij mij aan het goede adres, ik ben loopbaanbegeleider geworden bij Diaspoor omdat ik graag met mensen werk en naar ieders verhaal wil luisteren. Als je beslist samen met mij dit traject aan te gaan, dan garandeer ik een nuchtere en no nonsense aanpak, dan gaan we samen alle negatieve elementen proberen te filteren en elimineren en de positieve zaken plaatsen we in de schijnwerpers.

Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven wend ik aan om de zaken in het juiste perspectief te bekijken. Voor jezelf is het een leerrijk proces om te ontdekken welke waarden op het werk voor jou belangrijk zijn, wat je loopbaanankers zijn, welke bedrijfscultuur bij je past, hoe je functioneert in team,..

Vragen rond time management, work-life balance, conflicten en pesten op het werk kunnen ook aan bod komen. Misschien overweeg je terug te gaan studeren of een opleiding te volgen? Zelfstandigen hebben ook recht op loopbaanbegeleiding, voor hen kan het een meerwaarde zijn om de zaken vanop een afstand en met helikopterview te bekijken.  

Met twee opgroeiende tieners in huis komen de volgende vragen als eens aan bod: wat ga ik later studeren, welk beroep zou ik graag uitoefenen, welke job zou passen bij mijn interesses en vaardigheden,… Iedere ouder kent vast en zeker deze vragen, maar het is niet altijd eenvoudig om je kind daar objectief in bij te staan en om pasklare antwoorden te bieden. Studiekeuzebegeleiding kan daarbij helpen. Voor jongeren in de 3de graad van het middelbaar onderwijs of ouder, die even door de bomen het bos niet meer zien, of die een breder beeld willen krijgen van de verschillende mogelijkheden, is dit een verrijkende begeleiding.

Pasklare antwoorden kan ik je niet bieden, wel een boeiend en leerzaam traject. 

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen ontmoeten!

Hartelijke groet, Linde.

 

Contact

Boeken via linde@diaspoor.be
of tel. 0486 62 06 52 

Locatie(s)

2920 Kalmthout Wipstraat

Wipstraat 31,
2920, Kalmthout

Routebeschrijving

2940 Stabroek Hoge Weg

Hoge Weg 129,
2940, Stabroek

Routebeschrijving

2950 Kapellen Douglaslaan

Douglaslaan 21,
2950, Kapellen

Routebeschrijving

2960 Sint-Job-in-’t-Goor

Brugstraat 155,
2960, Sint-Job-in-’t-Goor

Routebeschrijving
Loopbaancoach Linde Craeye