Leen Vermeiren

Net als ieder van ons, heb ik een weg afgelegd. Deze weg was niet zonder hindernissen, maar heeft met wel gebracht waar ik nu sta.

Ik ben Leen Vermeiren, getrouwd, mama van twee geweldige kinderen.

Ik werkte 15 jaar in de retail. Ik zat daar goed, het was veilig, ik had werkzekerheid en een vast inkomen. Net zoals bij elke job, waren er ook minder leuke dingen, maar die nam ik er graag bij.

Naarmate de kinderen groter werden, kreeg ik meer tijd om stil te staan bij mezelf. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat doe ik graag? Waar zie ik mezelf binnen 5 of 10 jaar? Nadat ik verschillende opleidingen volgde, werk ik nu als coach en ga ik met mijn cliënten op zoek naar meer geluk.

Als loopbaanbegeleider ga ik samen met jou op zoek naar meer loopbaangeluk. Aan de hand van verschillende coaching technieken en een traject op maat, gaan we op zoek naar jouw talenten en competenties. We brengen samen je verwachtingen, ervaringen en wensen in kaart. We bekijken waar voor jou de balans ligt tussen werken en je gezin. Daarna brengen we alles tot een geheel en gieten dit samen in een kompas. Aan de hand van je kompas stippelen we een route uit die jou op weg zet naar meer loopbaangeluk.  

Geluk is geen toeval, geluk is een keuze!

Contact

Boeken via leen.vermeiren@diaspoor.be
of tel. 0478 24 46 47

Locatie(s)

2360 Oud-Turnhout Neerstraat

Neerstraat 83/1,
2360 , Oud-Turnhout

Routebeschrijving

2360 Oud-Turnhout Pausenstraat

Pausenstraat 87,
2360 , Oud-Turnhout

Routebeschrijving
Leen Vermeiren