Leen Van de Wouwer

We kennen Leen als creatief , inspirerend en hands-on. Onder het motto levenslang leren stopte het les volgen niet bij haar diploma onderwijzeres en sociaal-culturele agogiek, maar verdiepte ze het landschap van Appreciate Inquiry, coachen, creativiteit, leidinggeven,…

Als creatieve generalist deed ze uiteenlopende ervaringen op in haar carrière in onderwijs, training en vorming, als leidinggevende in de sociale economie en de culturele sector. Coaching vormde hierin altijd al een rode draad.

Nu richt ze zich in haar eigen zaak SJIC op het waarderend coachen en trainen van werknemers, zelfstandigen en teams. Ze combineert dit met haar andere passie juweelontwerp. Ze gelooft erin dat elk mens een ‘juweel van onschatbare waarde’ is of zeker kan zijn.

Leen werkt vanaf 1 oktober als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Heusden-Zolder en Sint-Truiden / Wellen.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat oprechte waardering ervaren, je energie geeft en motiveert om plannen, acties, relaties enz. vorm te geven, uit te voeren en zo met trots de meest onwaarschijnlijke verhalen voor de toekomst te creëren. In het verleden en heden liggen dé bronnen van waardering die een mogelijke toekomst met opgeheven hoofd en rechte rug in beeld kunnen brengen.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: samen creatief denken, voelen, willen, creëren, realiseren & reflecteren. Nieuwsgierig, krachtig, enthousiast, inspirerend en hands-on coachen.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: Na mijn eerste jobs waar mijn universitaire diploma/ mijn kennis mij naartoe wees, gaf ik stap voor stap mijn creatief denken en werken terug een plaats. Hierdoor vond ik rust, energie en een bron van nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dat maakte het o.a. mogelijk dat ik eind 2016 koos voor een loopbaan als zelfstandige waarin ik mijn sterkten en passie combineer: coaching , training en juweelontwerp.

Raadt jou deze boeken zeker aan: “Refuse to choose” van Barbara Sher, “Buiten de lijntjes, Herontdek je creativiteit” van Sir Ken Robinson, “De creatiespiraal, natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid” van Martinus Knoop

Krijgt energie van: Aha en Ah ja!-momenten, enthousiaste mensen (mijn dochter op kop!), leren en blijven leren en ervaringen opdoen, werken met mijn handen en gereedschap, een dagje shoppen aldanniet gekoppeld aan een lekker etentje,…

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: Bij de presentatie van mijn ondernemersplan gaf een jurylid mij de feedback dat ik helemaal niet moest kiezen tussen coaching, training of juwelen. “Wij zijn wat zij noemen creatieve generalisten en wij hebben het nodig om met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn.” Dit gaf me een gevoel van erkenning voor de zoektocht tijdens mijn businessplanning én de bestemming die ik gevonden had.

Is gefascineerd door verhalen die mensen vertellen, edelsmeedkunst, culturele voorstellingen (theater, comedy, concerten en familievoorstellingen), de reflecties en inzichten die in (korte) interactie tussen mensen kunnen ontstaan en een nieuwe toekomst kunnen vormgeven.

Meer info over Leen vind je op Linkedin of op de persoonlijke website.

Contacteer Leen

Gsm: 0478 47 24 74

E-mail: leen@werkmetzin.be

Of kom vrijblijvend kennismaken op één van haar sessie bij Coffee & Coach

Locatie(s)

Heusden-Zolder

Dekenstraat 40
3550, Heusden-Zolder

Routebeschrijving

Wellen

Ulbeekstraat 21
3832, Wellen

Routebeschrijving