Kim Maes

Al behaalde ik 20 jaar geleden een graduaat in de menswetenschappelijke richting, de arbeidsmarkt in al haar facetten heeft me steeds erg aangesproken. Voor velen onder ons betekent dit immers een omgeving en situatie waarin we ons het grootste gedeelte van de week bevinden.

Ikzelf heb hier niet dadelijk mijn plaats in weten te vinden. Met ervaring in verschillende grote en minder grote bedrijven was het voor mijn telkens opnieuw een bewuste keuze om, indien nodig, de job of de werkomgeving in vraag te stellen en verder te zoeken. Met resultaat.

Want lef om te veranderen is altijd positief, en de zoektocht naar ‘meer’, ‘beter’ of ‘minder’ is vaak de moeite waard.

Het coronavirus slaat aardig toe, maar een voordeel hiervan is misschien de extra tijd die je hebt kunnen gebruiken voor reflectie op je huidige situatie. Als de economie ook jou heeft geraakt, dan loont het wellicht de moeite om samen alternatieven en oplossingen te zoeken.

Wie jij bent, wat je wil en hoe je alles ziet is het uitgangspunt. Van daaruit werken we met verschillende methodieken en aan de hand van wetenschappelijk ondersteunde programma’s aan een plan waar je verder mee aan de slag kan.

De toekomst begint vandaag!

 

Contact

Boeken via kim.maes@diaspoor.be
of tel. 0478 99 64 82

 

Locatie(s)

3150 Haacht

Kruineikestraat 90,
3150, Haacht

Routebeschrijving
Loopbaancoach Kim Maes