Katrien Van Rossom

We kennen Katrien als enthousiast, open en verwonderd. Ze genoot de opleiding Maatschappelijk Werk en richtte zich nadien op ’training en opleiding’ van verschillende doelgroepen binnen werkgelegenheidsprojecten.

Ze werkte als teamverantwoordelijke, trainer en coach voor verschillende organisaties waar telkens ’persoonlijke ontwikkeling’ en ’werk’ centraal stonden.
Door het volgen van diverse opleidingen (Leiding geven aan teams, een langdurige opleiding tot gestalttherapeut, MBTI) specialiseerde ze zich verder als loopbaancoach. Ze werkt als freelance loopbaancoach in de regio Hoboken bij Werk met Zin.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat wanneer je je realiseert waar je werkelijk goed in bent en graag doet, je je leven en loopbaan richting kan geven zodat het veel energie en voldoening geeft.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: spontaan, makkelijk toegankelijk, inlevingsvermogen, betrokken, oprecht met tact.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is het spannende moment wanneer ze startte met haar eigen praktijk voor coaching & therapie, een droom waar ze jaren naartoe werkte.

Raadt jou dit boek zeker aan: De zeven eigenschappen voor succes in je leven van Stephen Covey.

Krijgt energie van mensen op sleeptouw nemen om samen leuke momenten te ervaren, rondreizen, lopen en fietsen in de natuur, …

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan de momenten waar mensen terug energie vinden en perspectief zien om aan de slag te kunnen gaan om zichzelf verder te realiseren.

Is gefascineerd door de draagkracht van mensen en hoe ieder in beweging kan komen om de draad van het leven en werk terug op te nemen.

Lees hier de getuigenis van Yent’l die werd gecoacht door Katrien

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Katrien werkt telkens vanuit een waarderende benadering (Appreciative Inquiry) en bekijkt samen met jou je vraag vanuit verschillende perspectieven.
Katrien begeleidt je graag bij het ontdekken van je talenten, het omgaan met zelfvertrouwen, hanteerbaar maken van stress, het aanpakken van je burn-out, ontdekken van een studiekeuze die bij jou past,…

Meer info over Katrien vind je op LinkedIn of op haar persoonlijke website.

Contacteer Katrien

Gsm: 0499 34 71 15

E-mail: katrien@werkmetzin.be

Locatie(s)

2660 Hoboken

Broydenborglaan 61
2660, Hoboken

Routebeschrijving