Joke Voorspoels

Wij kennen Joke als enthousiast, energiek en ze kijkt naar het leven vanuit verwondering. 

Na haar Graduaat Sociaal werk ging ze voor een Master in Sociale Wetenschappen. Ze werkte zes jaar als trainer en organisator van Trainingen in Opleiding voor o.a de Universiteit van Antwerpen, Thomas More hogeschool en verschillende andere organisaties en projecten.  Later ging ze aan de slag als (leerlingen)coach in het onderwijs. Ze heeft sinds 2016 haar eigen bedrijf en sloot in 2017 aan als coöperant bij Werk met Zin. Momenteel studeert Joke weer voor een bachelor in de psychologie. 

Joke werkt als loopbaancoach voor de regio’s Turnhout, Olen en Heist-op-den-Berg

Wat zet Joke in als loopbaancoach? 

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat dicht bij jezelf blijven de sleutel is tot een zinvol (werk)leven

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: authenticiteit bestaande uit warme luisterbereidheid, oordeelvrije ruimte, ernstige erkenning, kritische noten én herademende humor

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: mijn professionele en persoonlijke ervaring in het ontwikkelen van het potentieel van mensen bundelen en fulltime inzetten als coach en strategietrainer. Daar ligt mijn hart en kracht.

Raadt jou dit boek zeker aan: “Een boek komt tot jou als jij er klaar voor bent”, zei de bibliothecaris ooit. Na een goed gesprek pluk ik met plezier een boek uit mijn kast dat je op ’t lijf geschreven is.

Krijgt energie van mensen die worstelen om dichter bij zichzelf te komen en dan plots ervaren dat ze nog vleugels hebben. Die (als) voor ’t eerst weer ervaren hoe het voelt om diezelfde vleugels open te slaan…

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: Elk moment waarop mensen kozen om zichzelf wind in de zeilen te gunnen, of net niet: het meisje dat me na vier jaar liet weten dat ze met succes de opleiding van haar dromen had afgerond, ondanks alle tegenwind. De man die zichzelf de tijd gunde om uit te zoeken wat hij met zijn huwelijk wilde. De vrouw die eindelijk weer durfde voelen, durfde kiezen voor zichzelf, na een burn-out. De jonge vrouw die haar psychiatrische opname een plaats gaf en weer voluit begon te leven. De man die eindelijk zag waarom hij steeds op dezelfde moeilijkheden botste en daarna met daad- en wilskracht voor verandering koos. ….

Is gefascineerd door het menselijk brein, de hardnekkigheid van overtuigingen, de ongelooflijke kracht die in elke mens huist en diezelfde ‘wildheid’ in de natuur (met bijbehorend avontuur in/op kayak, surfplank of berg).

Contacteer Joke

Gsm: 0497 12 28 58

E-mail: joke@werkmetzin.be

Locatie(s)

Heist-op-den-Berg

Boonmarkt 12
2200, Heist-op-den-Berg

Routebeschrijving

Olen

Herentalseweg 2
2250, Olen

Routebeschrijving

Turnhout

Campus Blairon 714
2300, Turnhout

Routebeschrijving