Jeroen Bogaert

We kennen Jeroen als inzichtelijk, talentgedreven en warm van aanpak. Hij genoot de opleiding Master in de Psychologie en werd gebeten door HR en talentmanagement. 

In de voorbije 19 jaar bouwde hij zijn loopbaan uit bij Hudson, het AZ-Sint-Jan en het OCMW van Brugge. Bij Hudson evolueerde hij van consultant Rekrutering en Selectie, tot Director Research en Development. Toen maakte hij de overstap naar het OCMW Brugge, waar hij werkt hij als HR partner en interne loopbaancoach. Doorheen deze werkervaringen verschoof zijn focus van selectie & assessment naar coaching & ontwikkeling. In al die tijd heeft hij ruime ervaring en expertise opgebouwd in het ontdekken, ontwikkelen en coachen van talenten van mensen.

Regio

Jeroen werkt als loopbaancoach voor Werk met Zin voor de regio Brugge.

Wat zet Jeroen in als loopbaancoach?

Jeroen is als loopbaancoach ervan overtuigd dat we niet van iedereen sterren hoeven maken, maar wel iedereen kunnen laten schitteren. Iedereen heeft talenten en deze ontdekken, benutten en verder ontwikkelen om een duurzame loopbaan uit te bouwen is één van de mooiste dingen in iemands professionele loopbaan. Daarbij kunnen helpen is fantastisch boeiend.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: Een luisterend oor, een scherp inzicht, een onderbouwde aanpak, een respectvolle curiositeit en een vleugje humor.

Zijn persoonlijke loopbaanswitch: Zelf heb ik enige tijd geleden een boeiende directiefunctie vaarwel gezegd, en heb ik mijn passie gevolgd: Op een creatieve wijze mensen ondersteunen in hun talentontwikkeling.

Raadt jou deze boeken zeker aan: “Zin kun je maken”, van Ilse Vooren en Merlijn Koch (Uitgerij Boom). Op een toegankelijke wijze wordt zingeving benaderd als vermogen, waarbinnen vaardigheden en competenties te ontwikkelen zijn. Omdat meer en meer mensen actief de behoefte naar werk met zin vorm willen geven, geeft dit boek handvaten om zingeving tastbaar en hanteerbaar te maken.
“Stress is geen probleem” van Luc Swinnen (uitgeverij van Halewyck). In een vrij vlotte en toegankelijke taal vind je er concrete tips en adviezen om beter met stress en overbelasting om te gaan, waarbij de adviezen steunen op wetenschappelijk onderzoek. Het boek kan helpen om als een optimistisch en gelukkig persoon door het leven te gaan.

Krijgt energie van: De tinteling in de ogen van mensen die een uitzicht krijgen, omdat ze inzicht hebben gekregen. Het is fantastisch om te ervaren hoe mensen bezwaard, bezorgd of vermoeid het gesprek aanvatten en dan zichtbaar verlicht, opgelucht of met energie weer verder kunnen nadien.

Herinnert zich als het beste moment in zijn loopbaan: Het moment dat ik doorhad dat mensen vergeten wie je was of wat je deed, maar nooit hoe ze zich bij je voelden (Maya Angelou).

Is gefascineerd door: de evolutie die mensen kunnen meemaken, op professioneel en persoonlijk vlak, van droom naar werkelijkheid.

Dit zeggen klanten over Jeroen als loopbaancoach:

“… hanteert een zeer persoonlijke, hartelijke en open benadering.”

“Jeroen doet dit op een heel professionele manier. Hij is luisterbereid en behulpzaam.”

“Ik heb Jeroen ervaren als zeer competent.”

“Hij is een hartelijke, inlevende persoon.”

“Jeroen is een professionele coach die duidelijke informatie geeft een goed luisterend oor biedt.”

“Hij doet je nadenken over je talenten, wat je er mee wil of kan bereiken en vooral hoe je dit op professioneel gebied kunt aanpakken.”

 

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Jeroen’s stokpaardjes

Jeroen begeleidt je graag rond alle loopbaanvragen waarbij je de weg even kwijt bent of het werk niet (meer) ziet zitten, om welke reden dan ook. Andere stokpaardjes zijn burn-out coaching, durf bij het maken van loopbaankeuzes, het innoveren en ondernemen.

Meer weten of contact

Meer info over Jeroen vind je op Linkedin.

In een filmpje over één van Jeroens klanten die een loopbaanswitch maakte, kan je ook kennismaken met Jeroen als coach.

Contacteer Jeroen

Gsm: 0468 25 02 15

E-mail: jeroen@werkmetzin.be

Locatie(s)

8310 Brugge

Veltemweg 111
8310, Brugge (Sint-Kruis)

Routebeschrijving