Hilde Gerené

We kennen Hilde als betrokken, open en enthousiast. Hilde genoot de basisopleiding Maatschappelijk Werk en bekwaamde zich verder via verschillende opleidingen tot ervaren trainer, therapeute, coach en bemiddelaar.

De opleidingen die ze volgde waren Cliëntgerichte Psychotherapie, MBTI (stap 1 en 2), Sociale en arbeidsbemiddeling, Taoisme, Focusing, Counseling in existentieel welzijn. Hilde werkt als teamcoach, en geeft trainingen in communicatievaardigheden. Als zelfstandige begeleidt ze individuen op persoonlijk vlak.

Hilde werkt als freelance loopbaancoach voor Werk met Zin in Antwerpen.

Hilde is als loopbaancoach ervan overtuigd dat
het heel belangrijk is om te weten en te kunnen benoemen waar jij goed in bent, welke jouw specifieke kwaliteiten zijn, wat het leven voor jou zinvol maakt. Ze is ervan overtuigd dat het voldoende kunnen inzetten van die kwaliteiten een noodzaak is om een “rijk” professioneel (en privé-) leven te leiden.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: luisteren, ook naar wat nog geen woorden heeft. Niet-oordelen, doorvragen, inspireren, mogelijkheden zien, belemmeringen opsporen. Ze nodigt je uit om je eigen leven meer zelf in handen te nemen.

Haar persoonlijke loopbaanswitch: ze heeft ooit de stap gezet van werknemer naar zelfstandige. Het op eigen benen staan is voor iedereen een uitdaging maar het geeft ook veel voldoening.

Raadt jou deze boeken zeker aan: alle boeken van Toon Tellegen, Focussen, De kracht van het luisteren (Erna De Bruijn) en Identiteit  (Paul Verhaeghe). 

Krijgt energie van: energieke mensen (= aanstekelijk?), verandering en nieuwe ideeën, brainstormen, een goed gesprek, authentieke mensen, samen aan iets bouwen.

Herinnert zich als het beste moment in haar loopbaan: alle momenten dat ze mensen kan inspireren, kan doen geloven in zichzelf.

Is gefascineerd door: de zin en de onzin van het leven, en de uitdaging om het leven zo boeiend en zinvol mogelijk te maken.

 

Voor het afleggen van bepaalde testen of vragenlijsten zijn soms certificaten vereist.

Hilde is geaccrediteerd voor het gebruik van MBTI

Contacteer Hilde

Gsm: 0496 26 27 58

E-mail: hilde@werkmetzin.be

Locatie(s)

Antwerpen Hoofdkantoor

Lange Leemstraat 372
2018, Antwerpen

Routebeschrijving
Hilde-Genere-loopbaancoachWerkmetZIn