Helga Buffels

We kennen Helga als veelzijdig, (zelf)reflecterend en verbindend. Ze genoot de opleiding Master Handelsingenieur en doorliep tal van functies in coaching, training, management, business development en marketing in de bedrijfswereld en het onderwijs, zowel lokaal als internationaal.

In een latere fase heroriënteerde ze zich naar Business & Life coaching. Als gecertificeerd coach begeleidt ze individuen en groepen rond bewustwording en persoonlijke/professionele zelfontplooiing.

Helga putte inspiratie uit de opleidingen Intuïtieve Ontwikkeling, Innerlijk Leiderschap, Psycho-Energetica, Neuro-Linguistic Programming en Coaching.

Helga werkt als loopbaancoach voor Werk met Zin vanuit Huldenberg en Grimbergen voor de regio ten zuidoosten en ten noorden van Brussel.

Wat zet Helga in als loopbaancoach?

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat echt luisteren (horen wat letterlijk, tussen de lijnen en niet gezegd wordt in woorden, stilte en lichaamstaal) en oprechte aandacht schenken één van de grootste cadeaus is die je een mens kan geven.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: authentiek communiceren, inspireren, structureren, creatief experimenteren, kracht van kwetsbaarheid, nieuwsgierigheid.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: van business development naar coach, van werknemer naar ondernemer (2006) en actief netwerker (2016).

Raadt jou deze boeken zeker aan: “Geweldloze communicatie” (Marshal B. Rosenberg).

Krijgt energie van verbinding, diepgang, intensiteit, kleuren, raken en wakker maken van mensen, getuige te mogen zijn van mensen die openbloeien.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: ontslag nemen in een niet vervullende werksituatie om terug van nul te zoeken wat écht bij me paste..

Is gefascineerd door levensverhalen, relaties, lastige momenten (boosheid, angst, verdriet, …) synchroniciteit, leren (uit) falen, het principe “Geven Loont”. 

Dit zeggen klanten over Helga als loopbaancoach: 

“Gedreven, flexibel. Zij zet op een subtiele manier aan tot zelfreflectie en nadenken.”

“Competent, creatief, bekrachtigend”

“Open-minded, geduldig, dicht bij zichzelf.”

“Positief, professioneel en inspirerend iemand die op het juiste moment de juiste vragen/antwoorden klaarhad.”

“Professioneel met veel inzet, geduld en flexibiliteit. Leeft zich goed in en vat alles op het einde nog eens samen. Zoekt gepaste testen en geeft duidelijke uitleg.”

Lees hier de getuigenis van Jori die werd gecoacht door Helga. 

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Helga begeleidt je graag rond opgeven of doorgaan Andere stokpaardjes zijn dromen au sérieux nemen, afremmen ter voorkoming van burn-out, herintegratie na uitval, grenzen (open) stellen, ‘geheimen’ die obstakels vormen

Meer info over Helga vind je op Linkedin.

Contacteer Helga

Gsm: 0495 20 09 87

E-mail: helga@werkmetzin.be

Locatie(s)

Huldenberg

Donkerstraat 2
3040, Huldenberg

Routebeschrijving
coach Helga