Gwendoline Cuyvers

Hallo mijn naam is Gwendoline, ik ben gehuwd en wij hebben 2 zonen.

Na vele jaren ervaring in de verkoop ben ik overgestapt naar HR en Payroll. Ik wilde iets anders, meer mensgericht werken. Omdat ik nog meer mensen wil bereiken om hun verder loopbaan uit te stippelen ben ik terechtgekomen bij Diaspoor en werk ik als loopbaancoach naast mijn andere job.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen op hun werk. Zich goed voelen is een hele belangrijke factor om gelukkig te zijn in het leven. Wie zich goed voelt op het werk straalt dit ook uit in zijn/haar privé leven. Denkt u aan een carrièreswitch, wilt u zich verbeteren of een betere work/live balance dan staan wij klaar om jou te helpen in uw zoektocht naar uw verdere loopbaan.

Samen gaan wij ontdekken uit welke functies u veel energie kunt halen. U gaat inzicht krijgen in uw functioneren, uw drijfveren, uw kwaliteiten, uw mogelijke valkuilen en belemmeringen, zodat u weer keuzemogelijkheden kunt zien en bewust een volgende stap kunt maken, dichter bij uw doel.

Indien u wil veranderen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen jou met veel plezier verder!

 

Contact

Boeken via gwendoline@diaspoor.be
of tel. 0476 26 46 45

Locatie(s)

3920 Lommel

Voldersweg 4,
3920, Lommel

Routebeschrijving
Loopbaancoach Gwendoline Cuyvers