Gwen Vanden Broecke

Een heel boeiend professioneel parcours binnen de uitzendsector en HR consultancy heeft bijgedragen tot mijn keuze voor loopbaancoaching.

Vanuit mijn ervaring met veranderingsprocessen binnen een organisatie en hoe medewerkers vanuit verschillende rollen omgaan met verandering, heb ik duidelijk gemerkt dat dit geen evidente is en dat mensen vaak wel willen meegaan in de verandering, maar niet altijd weten hoe ze dat kunnen afstemmen op hun eigen behoeften en sterktes. Angst en twijfel is nooit ver weg. Maar hoe ga je hiermee om? En hoe kan je voor jezelf beslissen of dit nog is wat je écht wil en of het misschien tijd is om andere keuzes te maken?

Of gaat het minder vlot in je huidige job en vraag je je af wat jouw opties zijn op de arbeidsmarkt en hoe je eraan begint?

Vanuit al deze verschillende invalshoeken wil ik jou begeleiden op je loopbaanpad. Samen met jou, gaan we in op de aspecten WIE BEN IK, WAT KAN IK & WAT WIL IK, zodat je helder en duidelijk jouw optimale professionele toekomstperspectief, talenten en capaciteiten in kaart hebt.

Ik help je graag om op basis van verschillende methodieken sleutels te ontdekken die inzicht en klaarheid bieden om jouw loopbaan verder te ontwikkelen, een nieuwe wending te geven en vooral om jouw koers te bepalen!

Tot heel binnenkort!

Warme groet, Gwen

Contact

Boeken via gwen@diaspoor.be

of tel. 0496 57 75 16

Locatie(s)

1840 Londerzeel

Stuikberg 25,
1840, Londerzeel

Routebeschrijving

2800 Mechelen M Sabbestraat

Maurits Sabbestraat 123,
2800 , Mechelen

Routebeschrijving

2811 Hombeek

Gijsbeekstraat 61,
2811 , Hombeek

Routebeschrijving

2830 Willebroek

Smederijstraat 36,
2830 , Willebroek

Routebeschrijving

8200 Brugge Sint Andries

Torhoutsesteenweg 34 bus 10,
8200 , Brugge

Routebeschrijving

8300 Knokke Heist

Goudsbloemenlaan 36 Bus a,
8300 , Knokke-Heist

Routebeschrijving
Gwen van den Broecke