Filip Breugelmans

Mijn naam is Filip en na een loopbaan van 16 jaar binnen de IT-sector in verscheidene technische en management rollen heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven.

Aanleiding hiervan was de zoveelste reorganisatie van het bedrijf waar ik werkzaam was. Ik heb zelf mogen ondervinden en vaststellen wat voor een impact dit kan hebben op jou als persoon, maar ook op het gezin.

Zonder het op dat moment zelf te beseffen zette ik toen al mijn eerste stappen in loopbaanbegeleiding door het coachen van mijn team naar nieuwe uitdagingen, zonder daarbij ieders persoonlijke situatie uit het oog te verliezen.

Komt dit scenario je bekend voor, of vraag je je af of je huidige job nog wel bij je past? Ambieer je misschien een hogere functie bij je huidige werkgever, maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daar help ik je graag bij!

Samen zoeken we antwoorden op vragen zoals:

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Wat wil ik?

Eenvoudige vragen op het eerste zicht, maar de antwoorden zijn dat zeker niet.

Al deze inzichten vertalen we samen naar een concreet plan van aanpak zodat jij onmiddellijk aan de slag kan om je doelen te behalen. Dit doen we uiteraard met de nodige professionele charme en humor omdat ik vind dat hard werken wel aangenaam en plezierig mag zijn.

Ben je niet in de mogelijkheid om tot op kantoor te komen? Geen probleem! Mijn jarenlange ervaring met telewerken zorgt ervoor dat ik ook E-coaching kan aanbieden, of ik kom gewoon tot bij jou.

Ik kijk al uit om jou te ontmoeten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Filip

Contact

Boeken via filip@diaspoor.be

of tel. 0479 35 75 39

Locatie(s)

2940 Hoevenen

Hogeweg 129,
2940, Hoevenen

Routebeschrijving
Filip Breugelen