Eva De Smet

“De schoen die de één perfect past, knelt bij de ander. Er bestaat geen één enkele manier van leven die voor iedereen past.” – Carl Jung

Soms voel je gewoon dat het niet helemaal meer klopt, vraag je je af welke weg in te slaan of heb je het gevoel dat je niet meer op je plaats zit in de omgeving waar je je momenteel bevindt. Ook wanneer je veel mogelijkheden ziet, maar je hebt moeite met te beslissen welk pad te kiezen, kan een loopbaanbegeleiding jou helpen.

Ook in onze loopbaan is het belangrijk om de juiste ‘maat’ te vinden.  Wat voor één persoon de perfecte job is, is dat niet voor de ander. Vanuit deze visie, met een brede interesse in HR en sociale wetgeving en tal van persoonlijke ervaringen, ga ik aan de slag met de methodieken van Diaspoor om jou zo goed mogelijk bij te staan tijdens deze zoektocht.

Ik werk met veel aandacht voor jou als individu met eigen waarden, talenten en specifieke vaardigheden. Aan de hand van de loopbaanbegeleiding brengen we in kaart wie je bent, wat je kan en welke mogelijkheden er bestaan.  Samen werken we aan het helder maken van wat mogelijk is met als doel ervoor te zorgen dat je na de begeleiding een beter inzicht hebt gekregen en je dus bewust en goed geïnformeerd de volgende stappen kan gaan zetten in jouw loopbaan.

Zelf ben ik iemand die met een ruime blik naar de wereld kijkt en zo tracht inzicht te krijgen in mensen en hun belevingswereld. Omdat werken een groot deel uitmaakt van ons leven, vind ik dat dit voldoende aandacht hoort te krijgen. Daarnaast heb ik ook aandacht voor HSP’s op de werkvloer, omgaan met re-integratie en/of heroriëntatie. Daarom dat ik met veel passie, begrip en respect jouw loopbaanbegeleiding zal verzorgen. Want als je niet weet waarheen, dan maakt het niet uit welke weg je kiest. Laten we samen op zoek gaan naar jouw gepaste bestemming!

Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben je van harte welkom!

Contact 

Boeken via eva@diaspoor.be
of tel. 0472 71 94 20

Locatie(s)

1770 Liedekerke Opperstraat

Opperstraat 31,
1770 , Liedekerke

Routebeschrijving

9300 Aalst Dendermondse Steenweg

Dendermondse Steenweg 60 bus 6,
9300, Aalst

Routebeschrijving

9320 Erembodegem Industrielaan

Industrielaan 4,
9320, Erembodegem

Routebeschrijving

9340 Lede

Kerkevijverstraat 19 A,
9340, Lede

Routebeschrijving

9400 Ninove

Graanmarkt 12,
9400, Ninove

Routebeschrijving

9450 Haaltert Achterstraat

Achterstraat 2,
9450 , Haaltert

Routebeschrijving

9470 Denderleeuw Stationstraat

Stationsstraat 7
9470, Denderleeuw

Routebeschrijving

9500 Geraardsbergen

Herenveld 2,
9500 , Geraardsbergen

Routebeschrijving
Eva De Smet