Ellen Van Opstal

Na een jarenlange werkervaring in de fitnesssector merkte ik dat ik meer wou dan alleen maar mensen te begeleiden op het gebied van sport en gezondheid. Door de vele sociale contacten viel het me immers op dat veel mensen worstelen met problemen op de werkvloer door stress, een hoge werkdruk, geen goede work-lifebalance, conflicten… en dat dit ook veel impact heeft op de gezondheid en het algemeen welzijn.

 

Door zelf loopbaanbegeleiding te volgen, heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en daardoor heb ik er ook heel bewust voor gekozen om mijn carrière een andere wending te geven door als zelfstandige te gaan werken. Ik hou ervan om mensen te helpen, een luisterend oor te bieden en het beste in zichzelf naar boven te halen en ben daarom ook de opleiding tot loopbaanbegeleider gaan volgen. Dit combineer ik nu samen met sport- en gezondheidscoaching.

 

Ik zie het vooral als mijn taak als loopbaanbegeleider om jou zoveel mogelijk te ondersteunen in het zelf naar boven halen van inzichten en kennis en met jou mee op pad te gaan om op een natuurlijke wijze tot een meer passende loopbaankeuze te komen.

 

“Als je altijd denkt wat je altijd al gedacht hebt,

Zal je altijd doen wat je altijd al gedaan hebt en,

Zul je altijd krijgen wat je altijd al gekregen hebt.”

 

Als er zaken zijn die je wilt veranderen… ga aan de slag. Ik help je graag.

Contact

Boeken via ellen@diaspoor.be

of tel. 0476 89 63 47

Locatie(s)

2110 Wijnegem

Schoolstraat 7,
2110 , Wijnegem

Routebeschrijving
Ellen Van Opstal