Elke Pelemans

We kennen Elke als onderzoekend, bezield en gedreven.

Na haar universitaire studie Germaanse Talen en een postgraduaat Management werkt ze als projectleider, als ontwikkelaar van een oplossingsgerichte loopbaanmethodiek, als trainer en assessor in leiderschap en als adviseur personeels- en organisatie-ontwikkeling. In 2007 gaat ze als zelfstandig coach en trainer aan de slag. In 2017 sluit ze zich aan bij collega coaches in de coöperatieve Werk met Zin.

Sinds 2007 is ze gestart als zelfstandig coach en trainer. In 2017 sluit ze zich aan bij collega coaches in de coöperatieve Werk met Zin.

Regio

Elke werkt als loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Stabroek-Kalmthout

Wat wij willen weten over Elke

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat werk maken van werk één van de krachtigste manieren is om een leven te creëren dat werkt voor jou.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: helder, krachtig en diep waarderend

Mijn persoonlijke loopbaanswitch is: met de fiets van de Oostkust naar de Westkust van Amerika en van werknemer naar ondernemer

Raadt jou deze boeken zeker aan: Crossing the Unknown Sea. Work as a Pilgrimage of Identity (David Whyte), Big Magic. Creative living beyond fear (Elizabeth Gilbert)

Krijgt energie van: mijn traag ontbijt, vakmanschap, mijn Seagull gitaar, bossen en bergen, plotselinge inzichten, ritme (in mijn dag, in muziek, in een geschreven tekst, …), houtvuur, levengevende gesprekken, trailrunnen, samenwerken, de muziek van John Mayer, een hapje gaan eten in de stad, dansen, …

Herinner me als beste moment in mijn loopbaan: alle momenten dat ik met mijn liefde voor taal, sponsorship (diep waarderend kijken) en generativiteit (het laten ontstaan van een nieuwe realiteit) kan bezig zijn: in gesprekken met klanten, in het schrijven van teksten, in het bouwen van een krachtgericht referentiekader om mensen een diepgaande vorm van zelfsturing te leren (BASECAMP), in het spreken over mijn werk, in het leren van mensen die krak zijn in hun vak.

Is gefascineerd door jou en je vermogen om een nieuwe realiteit te laten ontstaan.

Wat anderen over Elke vertellen

Lees hier de getuigenis van Frederik die werd gecoacht door Elke

“Ik verlaat mijn gouden kooi en spring. A giant leap… but with fait. Een hoop mensen zullen me gek verklaren. Maar voor het eerst in mijn leven volg ik mijn buikgevoel eerder dan mijn verstand en dat voelt goed. Zonder Elke was ik nooit tot deze inzichten gekomen, had ik nooit gesprongen.”

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Elke’s stokpaardjes

Elke begeleidt je graag rond zelfbeeld – andere keuzes dan mainstream – transities – moedige gesprekken – stevigheid – tijd als bondgenoot – leiderschap
Andere stokpaardjes zijn …. mensen met een berkenprofiel. Dat zijn mensen die opvallen door een hoge mate van autonomie, complexiteit en empathie en een grote drang om een verschil te maken. (zie persoonlijke website). Generative coaching. Soulcentric development

Meer weten en contact

Meer info over Elke vind je op haar website Buroberk.

Contacteer Elke

Gsm: 0486 62 43 99

E-mail: elke@werkmetzin.be

Locatie(s)

2940 Stabroek/Kalmthout

Melsenlaan 7
2940, Stabroek

Routebeschrijving