Christine Ennekens

We kennen Christine als communicatief, integer en veelzijdig. Ze genoot de opleiding Vertaler Nederlands-Frans-Italiaans.  Ze werkte lang als coördinator in de opleidingswereld: taaltraining, later HR-en managementopleidingen.

Na het volgen van een coachingsopleiding groeide zij door tot coach en ontwikkelaar van projecten rond persoonlijke groei. Haar passie hiervoor verbreedde en verdiepte zij via een langdurige opleiding tot psychotherapeut die zij met succes afrondde.

Christine werkte bij Werk met Zin aan een project voor Hoogopgeleide Anderstaligen.  Zij zet zich met hart en ziel in als loopbaancoach voor de regio Antwerpen.

Is als loopbaancoach overtuigd dat je het geluk vindt als je de verbinding weet te maken tussen hart-hoofd-handen.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: oprechte belangstelling, open mind, inlevingsvermogen, humor én ernst.

Haar persoonlijke loopbaanswitch: van taaltraining over Human Resources-opleidingen naar coaching en psychotherapie. Achteraf bekeken niet eens zo’n grote switch, want communicatie en verbinding met mensen stonden steeds centraal.

Raadt jou dit boek zeker aan: vakliteratuur (maar heel toegankelijk): ‘Ik (k)en mijn ikken’ (Berry Collewijn, Judith Budde, Karin Brugman). Roman: ‘Ik ben niet bang’ (Niccolo Ammaniti)

Krijgt energie van: cultuur (reizen, toneel, concerten, een goed boek) en natuur (wandelen, fietsen in het groen), de zon, yoga-tai chi, tennis, skiën, tekenen, lachen en vooral als het “klikt” met mensen, privé of op het werk.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: een gesprek met een student die vol enthousiasme vertelde over zijn latere droomjob en hoe hij die dacht te bereiken. Tijdens dat gesprek besefte Christine dat ze mensen wilde helpen te ontdekken wat hun missie is in dit leven en hoe die te realiseren.

Is gefascineerd door verhalen van mensen, wat mensen drijft en wat mensen tegenhoudt en hoe je die twee polen in balans brengt.

Dit zeggen klanten over Christine als loopbaancoach

“Mijn coach , Christine Ennekens, heeft me door haar enthousiaste , persoonlijke en vriendelijke aanpak heel goed geholpen . Ik voelde dat ze echt van wanten weet en kennis heeft over haar vakgebied.”

“Ik heb mijn coach Christine ervaren als heel professioneel, persoonlijk en vertrouwd. Zij is iemand die mij op weg heeft geholpen in mijn zoektocht, en heeft mij ook op tijd weer losgelaten om zelf te kunnen ontdekken welke weg in te slaan. Dat heb ik als heel bijzonder ervaren.”

“Christine is een coach die straf is in communicatie, een goede spiegel, heel empathisch, maar toch met de nodige afstand en kritische blik.”

“Ik heb Christine ervaren als een open, oprecht en betrouwbaar persoon. Ze was een enorme steun voor mij, onder meer omdat ze flexibel met veranderingen van mijn wensen en doelen kon omgaan.”

“Ik heb Christine als goede luisteraar en empathische coach mogen ervaren, die soms door maar één vraag te stellen diegene dingen naar boven haalde die ik onderbewust al aangevoeld had, maar nog niet durfde uit te spreken.”

Lees hier de getuigenis van Saskia en Dessi die werden gecoacht door Christine.

Als coach zijn we allemaal getraind en ervaren om verschillende profielen of thema’s te behandelen. Toch heeft elke coach zijn favoriete thema’s of specialisaties.

Christine begeleidt je graag rond assertiviteit, zelfvertrouwen, stress, burn-out, bore-out, studiekeuze, work-life balance, talentontwikkeling, hoogsensitiviteit, loopbaan in combinatie met (mantel)zorg en nog veel meer. Het is precies de variatie in mensen en loopbaanvragen die Christine boeiend vindt.

Christine werkt altijd vanuit een waarderende benadering (Appreciative Inquiry) en bekijkt samen met jou je vraag vanuit verschillende perspectieven. Wandelcoaching en coaching met kunst als spiegel kunnen desgewenst als methodiek worden ingezet.

Andere stokpaardjes zijn:
Christine faciliteert vruchtbare professionele contacten tussen cliënten onderling en zet ook haar eigen netwerk in. Want samen werkt beter dan alleen.

Meer info over Christine vind je op Linkedin

Contacteer Christine

Gsm: 0472 59 92 62

E-mail: christine@werkmetzin.be

Of kom vrijblijvend kennismaken op één van haar sessie bij Coffee & Coach

Locatie(s)

2018 Antwerpen Hoofdkantoor

Lange Leemstraat 372
2018, Antwerpen

Routebeschrijving

2018 Antwerpen-Zuid

Boudewijnsstraat 50
2018, Antwerpen

Routebeschrijving