Chris Cuyt

We kennen Chris als doortastend, helder en to-the-point. Ze genoot de opleiding Sociale en Culturele Agogiek en startte haar loopbaan binnen de vorming- en trainingswereld.

Ze ruilde de doelgroep jongeren in voor volwassenen en volgde een langdurige opleiding tot gestalttherapeut. Ze richt zich op het begeleiden van groepen en individuen met als drijfveer authentieke keuzes maken. Ze werkt al ettelijke jaren als loopbaancoach gecombineerd met een praktijk assistentschap aan de faculteit Geneeskunde van de UA.

Chris werkt bij Werk met Zin als loopbaancoach voor de regio Antwerpen en Lier (Kessel).

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat wensen en verlangens voorgevoelens zijn van wat je in staat bent daadwerkelijk te realiseren.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: bedachtzaam, eerlijk, grondig, toegewijd en bezield.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is zesmaal van werk veranderen in de eerste tien jaar van haar loopbaan. “Ik wilde vinden wat me paste. En toen trok ik het aan, keek in de spiegel en knikte goedkeurend.”

Raadt je dit boek zeker aan: De overgave, Arthur Japin

Krijgt energie van buiten de lijntjes te mogen denken en met een andere blik naar eenzelfde situatie kijken.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: als er lichtjes gaan branden, mensen “goesting” krijgen en de vrijheid voelen om deze te volgen.

Is gefascineerd door mensen en hun overtuigingen.

Dit zeggen klanten over Chris als loopbaancoach:

“Zeer: enthousiast, ondersteunend, vakkundig, begripvol, motiverend. Ik voelde me gezien en gewardeerd, zij heeft me geholpen om mij mijn krachten in mezelf terug te zien. Zij is methodisch en opbouwend in haar werk. Zij kan info zeer duidelijk overbrengen, weet deze om te zetten naar praktische aanpak wat ik absoluut nodig had/heb. Zij is enorm vriendelijk en ik voelde me op mijn gemak. Wanneer ik ervan doorging, voelze ik me lichter en enthousiast; klaar om aan de slac te gaan. Zij is een o gelooflijk steun geweest. Jammer dat er niet meer uren waren.”

“Heel begripvol, luisterbereid. Ze ging meteen aan de slag met items die uit onze gesprekken naar voor kwamen. Ze gaf me elke keer een fijn gevoel. Ze hielp me mezelf van een andere kant te bekijken.”

Meer info over Chris vind je op haar persoonlijke website.

Contacteer Chris

Gsm: 0494 69 23 86

E-mail: chris@werkmetzin.be

Locatie(s)

2560 Lier

Stationssteenweg 112
2560, Lier (Kessel)

Routebeschrijving