Barbara Scheidgen

We kennen Barbara als enthousiast, gedreven en open. Ze genoot de opleiding bachelor in de Communicatie en werkte lang als Customer Service Manager BELUX in een internationale omgeving.

Na het volgen van een coaching opleiding, vestigde ze zich als zelfstandige coach en combineert dit met diverse freelance opdrachten bij verschillende bedrijven. Barbara werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin vanuit Affligem voor de regio Vlaams Brabant en Aalst.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat de dingen die je pad kruisen niet altijd je eigen keuze zijn, maar dat je wel kan kiezen hoe je daarmee omgaat. De manier hoe je omgaat met de uitdagingen in het leven bepaalt de kwaliteit van je leven.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: oprechte interesse, gelijkwaardigheid, empathie, waardering.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: van manager in een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf naar de wereld van coaching als zelfstandige ondernemer.

Raadt je dit boek zeker aan: “Feel the fear and do it anyway” van Susan Jeffers.

Krijgt energie van boeiende en diepgaande gesprekken, van het organiseren van etentjes en feestjes voor vrienden, van mensen in beweging te zien komen.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: het moment dat ik (na een aantal coaching sessies) heel bewust koos om mijn carrière een andere wending te geven, opnieuw te gaan studeren en mijn droom waar te maken als zelfstandige coach.

Is gefascineerd door de (veer)kracht van mensen, wat er in mensen omgaat en de grootste dingen waartoe mensen in staat zijn.

Contacteer Barbara

Gsm: 0478 46 94 27

E-mail: barbara@werkmetzin.be

Locatie(s)

Aalst

Korte Nieuwstraat 15
9300, Aalst

Routebeschrijving

Affligem

Steenbergstraat
1790, Affligem

Routebeschrijving
coach Barbara