Anneke Van Hove

Hoi! Ik ben Anneke, een jonge (of zo voel ik mij dan toch nog 😊), levenslustige en gedreven vrouw.

Na een tiental jaren ervaring in verschillende jobs, van recruiter tot diensthoofd kinderopvang tot maatschappelijk assistente op de sociale dienst binnen een OCMW, werd ik vorig jaar geconfronteerd met een burn-out. Wat in eerste instantie aanvoelde als een negatief gebeuren, kan ik je nu vertellen dat dit één van de beste dingen is wat me de laatste jaren overkomen is!

Ook al dacht ik mezelf te kennen, ook al dacht ik dat ik wist wat ik wou, ook al dacht ik mijn professionele doelen bereikt te hebben, niets bleek minder waar. Dankzij loopbaanbegeleiding is duidelijk geworden wat mij energie geeft, wat mij veel energie vergt, wat mijn ideale work-lifebalance is, wat mijn ambities zijn, … .

Mensen helpen heeft in al mijn jobs altijd centraal gestaan. Loopbaanbegeleiding heeft me geïnspireerd om mijn inzichten en ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen en hen te ondersteunen in hun zoektocht. Deze zoektocht kan verschillende invalshoeken omvatten: je voelt je niet gelukkig in je job, je wilt iets anders maar weet niet welke richting je uit kan, je gezinsleven en werk zijn moeilijk te combineren, je sollicitaties willen niet lukken, je kan je werk fysiek niet meer aan, je herstelt van een burn-out, etc. Ik ben er om samen met jou op zoektocht te gaan naar de antwoorden die jouw loopbaan verrijken.

Contact

Boeken via anneke@diaspoor.be

of tel. 0477 93 66 16

Locatie(s)

2220 Heist-op-den-Berg Lostraat

Lostraat 48,
2220 , Heist-op-den-Berg

Routebeschrijving

2230 Herselt Neerstraat

Neerstraat 25,
2230, Herselt

Routebeschrijving

2320 Heist-op-den-Berg Bergstraat

Bergstraat 20,
2230 , Heist-op-den-Berg

Routebeschrijving

3200 Aarschot

Gasthuisstraat 22,
3200, Aarschot

Routebeschrijving

3270 Scherpenheuvel

Koophandelstraat 7,
3270 , Scherpenheuvel

Routebeschrijving

3390 Tielt-Winge

Halderstraat 60,
3390, Tielt-Winge

Routebeschrijving

3980 Tessenderlo

Sint -Jozefsplein 2,
3980 , Tessenderlo

Routebeschrijving
Anneke VanHove