Aanbod
Terug naar overzicht

Nood om eens even stil te staan bij een thema dat je in je dagelijks werkend leven raakt? 

Nieuw in ons aanbod zijn de dagopleidingen rond thema’s die we in de coaching vaak tegenkomen. Omdat een workshop zo kort is, omdat we graag verdiepen, omdat we weten dat we van elkaar kunnen leren door samen te doen. 

Concreet? 

  • Wil je voorkomen dat je van de stress eronder door gaat? Last van al dat moeten en zou je liever werken vanuit willen? Dan kan je bij ons terecht in de opleiding ‘Van Moeten naar Willen’ op 9 mei. 
  • Op zoek naar meer verbinding met je collega’s en anderen? In de opleiding ‘Verbindende communicatie‘  op 17 mei ga je hiermee aan de slag. 
  • Wil je meer bezieling in je leven? Dat kan je leren in de dagopleiding “Spelenderwijs naar een bezield (werk)leven” op 1 juni. 
  • Loopt je agenda vast en worstel je steeds met je planning? Sta een dag stil bij “Tijd: hoe ga je hiermee om?” op 19 juni. 
  • Iedereen heeft zijn mond vol over netwerken: hoe doe je dat en wat heb je daarvoor nodig? Ga ermee aan de slag en maak je eigen netwerkplan in de dagopleiding “Netwerken: over zaaien en oogsten” op 26 september.

Onze aanpak? 

Een opleidingsdag onderscheidt zich door afwisseling van reflectie en actie, humor en ernst, theoretische handvatten en praktijkcases, verkleinen en uitvergroten … Tijdens deze dag wordt ook de kracht van de groep ingezet als ondersteunende factor.

Bekijk onder de activiteiten ons gepland aanbod van opleidingen