Anders werken
Terug naar overzicht

Contrasten 

De dagen ten tijde van corona worden contrasten scherper zichtbaar.

Contrasten tussen zij die blijven doorgaan -met de nodige risico’s- omdat ze verzorgen, ons voeden en bedienen in dagelijkse noden, versus zij die hun zaak moesten stilleggen omdat menselijk contact daar centraal stond.

Contrasten tussen online bedrijven die boomen versus gedwongen tijdelijk werklozen of zelfstandigen die niet weten wat voor toekomst hen te wachten staat.

Contrasten tussen zij die verdrinken in de drukte van (thuis)werk en kinderen versus zij die helemaal alleen overwelmd worden door bergen tijd en rust.

Werk met Zin wil voor de verschillende situaties een antwoord op maat bieden. 

bouw_werkmetzin_koenbroos

Ervaringen delen

Omdat we merken dat er veel verschillende noden zijn, willen we mensen samenbrengen, hen de kans te geven om hun ervaringen te delen met lotgenoten. Daarom hebben we enkele nieuwe Facebook groepen opgestart. Welkom om hierbij toe te treden.

Talent inzetten

De open groep Zet je talent in, ten tijde van corona is intussen al de meest actieve groep. Hier kan talent gedeeld worden, kunnen mensen tonen waar ze mee bezig zijn. Hier kan vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld worden. Hier worden inspirerende verhalen gedeeld.

Wil je graag iets bijdragen in de wereld deze dagen, met je talenten of uit solidariteit? Dan is deze groep iets voor jou.

Zelfstandige in deze dagen

De gesloten groep Zelfstandige zaak, ten tijde van corona bundelt mensen die door de situatie gedwongen zijn anders over hun zaak (en ook inkomen) na te denken. Hier komen we tips en informatie tegen over maatregelen. Maar ook creatieve oplossingen die zelfstandigen hebben gevonden. Stel gerust vragen aan elkaar, we zijn hier om ervaringen te delen en van elkaar te leren.;

Enkel wie toetreedt tot de groep kan de berichten lezen en zien we er verder nog lid is. 

Tijdelijk of technisch werkloos

Zo ook de gesloten groep Tijdelijk of technisch werkloos, ten tijde van corona. Informatie, verhalen en ervaringen worden hier gedeeld. Bedenkingen en verzuchtingen kunnen ook. 

Enkel wie toetreedt tot de groep kan de berichten lezen en zien we er verder nog lid is. 

Thuiswerken 

En tot slot is er de open groep Thuiswerken ten tijde van corona, waar je tips en info vindt. Voor iedereen die plots van thuis uit moet werken. Met of zonder kinderen in de buurt. Van goede ervaringen, tips, tot de vraag welke tools het beste werken. En uiteraard heeft humor hier ook een plaats. Zolang het met respect blijft voor elkaar. 

Deze open groep is voor iedereen die hierover wil leren of uitwisselen. 

 

Voel je in deze tijden nood aan een persoonlijke begeleiding? Dan staan onze coaches steeds klaar om je online te begeleiden. Ook kennismaken kan via deze weg. Lees hier alles over ons online aanbod