Doel

In deze workshop leer je over de kenmerken van hoogsensitiviteit en hoe je met deze eigenschappen de ideale werkomgeving vindt.

Inhoud

  • Wat is hoogsensitiviteit en welke zijn veelvoorkomende persoonskenmerken?
  • Hoe kom je erachter wat voor jou de ideale werkomgeving is waar je het beste tot je recht komt?
  • Tips en tools om beter met je collega’s en baas te leren communiceren door het uiten van je behoeftes in de werkcontext

 Methode

Afwisseling tussen theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Doelgroep

Voor werknemers die:

  • gevoelig zijn voor stress op de werkvloer
  • moeite hebben met grenzen aangeven
  • oververmoeid zijn
  • op zoek zijn naar zingeving.

 

 Praktisch

Begeleiding door Monique van den Bogaard, loopbaancoach bij Werk met Zin en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Zij deed onderzoek bij verschillende mensen die loopbaancoaching volgden en ontdekte dat maar liefst 75 procent een hoge score op kenmerken van hoogsensitiviteit had. De behoefte van deze mensen om hun talenten en wensen in hun job te kunnen inzetten, bleek van cruciaal belang om zich gelukkig te kunnen voelen in de werkcontext.

Kosten

38 euro excl. BTW, factuur volgt na inschrijving.

Dankzij de loopbaancheques betaal je voor deze workshop slechts 40 euro en krijg je aanvullend  1 uur aanvullende individuele coaching. Wens je op deze manier deel te nemen, mail dan naar coaching@werkmetzin.be

Aanvullende coaching?

Dankzij de loopbaancheques betaal je slechts 40 euro voor 4 uur aanvullende individuele coaching, op te nemen in een periode van 12 maanden.

Je komt in aanmerking als je werkend bent en de afgelopen zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding volgde. Je kunt dan twee cheques van vier uur inzetten. Loopbaancheques vraag je hier aan bij VDAB.