Doel

Een antwoord vinden op je loopbaanvraag. Dit door samen met je loopbaancoach stil te staan bij jezelf en je context. Om tot persoonlijk ontwikkelingsplan te komen dat je doel scherp stelt en de stappen beschrijft die je moet zetten om dat doel te bereiken. 

Inhoud

Werk met Zin biedt maatwerk in het coachen van een persoonlijk proces. In een reeks individuele gesprekken staan we stil bij jouw interesses, mogelijkheden en dromen. Samen zetten we jouw grote en kleine successen terug in het vizier. Van daaruit geven we jouw toekomst verder vorm.

Of het traject even makkelijk is als het lijkt? Niet per se. We gaan namelijk niet voorbij aan eventuele belemmeringen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw werkpunten. De basis voor jouw toekomst: je ontwikkelingskansen, talenten en competenties, samen met een stevige dosis motivatie.

Methode

Jouw persoonlijke coach reikt je instrumenten en vragen aan. Deze helpen jou op weg in het vormgeven van je verdere loopbaan. We geven je een portie creativiteit en zelfredzaamheid mee. Samen met je coach stel je – stap voor stap – jouw persoonlijk ontwikkelingsplan op om je toekomst verder vorm te geven.

Elk van onze coaches heeft een eigen leertraject doorgemaakt en zal ook vanuit eigen inzichten coachen. Maar algemeen kijken we allemaal met een waarderende blik naar de mens en diens context. Want, wat aandacht krijgt, groeit. 

Doelgroep 

Dit aanbod staat open voor iedereen die werkend is. Ben je in dienst bij een bedrijf, vzw of werk je voor de overheid? Werk je nog maar net of heb je jarenlange ervaring achter de rug? Hangt er een ontslag in de lucht of is je opzegperiode al begonnen? Dan kan je beroep doen op een loopbaancoach die je in je zoektocht ondersteunt. 

Praktisch 

Schrijf je in voor een traject via deze link. Hierin geef je aan wanneer je beschikbaar bent en waar je graag op gesprek komt. Een coach uit die regio zal je contacteren voor een eerste gesprek. Heb je speciale wensen? Dan kun je die bij de opmerkingen toelichten. 

Kosten

Dankzij de loopbaancheques betaal je slechts 40 euro voor vier uur coaching.

Je komt in aanmerking als je werkend bent, de afgelopen zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding volgde en reeds zeven jaar werkt, al dan niet als zelfstandige. Je kunt dan één cheque van vier uur en één cheque van drie uur inzetten. Loopbaancheques vraag je hier aan bij VDAB

.

Indien je niet voldoet aan de voorwaarden voor de cheques, vraag hier onze prijzen op.