Doel

Op een aangename en ontspannende manier kennismaken met een coach. Zonder inschrijven, engagement of afspraak. Zet je gewoon aan tafel in een gezellige koffiebar. Ontmoet de coach in jouw buurt en leg je werkvraag voor.

Inhoud

De vraag rond werk waar je al lang mee rondloopt. Of het nu over huidig of toekomstig gaat, maakt niet uit. Loopt je vast in de stress of conflicten? Twijfel je of dit wel de job is die je wilt blijven doen? Wil je iets anders maar weet je niet wat? Of ben je op zoek naar meer zin in je werk?

5-Coffeeandcoach-WerkmetZin

Methode

Je zet je aan tafel bij de coach, je vertelt over je werksituatie en je legt je vraag voor. In een gesprek van een half uur zal de coach je door de juiste vragen te stellen verder aan het denken zetten.

Zo ervaar je wat het is om met een (loopbaan)coach in gesprek te gaan. Zo maak je kennis met de coach in jouw regio. Zo ontmoet je de persoon en weet je of het klikt.

Is een half uur veel te kort? Dan kan je nog altijd inschrijven voor een vervolg en stap je in een traject loopbaanbegeleiding.

Doelgroep

Iedereen die deeltijds werkt, flexwerkt, zelfstandig of werknemer is. Of wie een dagje verlof heeft, in zwangerschaps- of ouderschapsverlof zit, of ziekteverlof heeft. Kortom, je kunt overdag bij een tasje koffie met je vraag over werk of studie terecht.

8-coffeeandcoach

 

Praktisch

Op vaste momenten, verspreid over heel Vlaanderen. Zie hier de kaart met de locaties.

Onder onze activiteiten vind je het recentste overzicht met de geplande sessies in je buurt.

Er is geen afspraak of inschrijven nodig. Je schuift gewoon aan voor een gesprek van een half uurtje.

Kosten

De kennismaking is helemaal gratis. En je koffie of consumptie? Die betaal je gewoon zelf aan de bar.