Samen werken aan duurzaam succes. Onze baseline zegt wat we aan anderen kunnen bieden, maar uiteraard passen wij dit ook toe op onze eigen bedrijfsvoering. 

Door de coöperatieve werkvorm verbinden we het verhaal van de mensen met de centen. Want elke coach is mede-eigenaar van het bedrijf en bepaalt mee de keuzes die we maken. In ons aanbod staat het lange termijn resultaat centraal, waar mensen zich gezond en gelukkig kunnen voelen op de werkplek die bij hen past. 

In ons aankoopbeleid kiezen we voor duurzame oplossingen. Ecologisch bureaumateriaal, fairtrade koffie, gezonde lunches. We proberen door het spreiden van onze locaties ook de verre verplaatsingen te vermijden.

Werk met Zin is lid van The Shift. Dit is het verzamelpunt voor duurzaamheid in België. Samen met alle leden en partners willen ze de transitie naar een duurzamere maatschappij en economie realiseren.

Werk met Zin mocht in 2015 het boeiend traject naar duurzaam ondernemen begeleiden bij Switch. Lees hier meer over dit project.