Doel

Ondersteuning krijgen in je zoektocht rond werk, op regelmatige basis terecht kunnen bij een coach met je vragen. Ofwel om tot een doel en plan te komen, of anders om met de steun van je coach het plan te realiseren.

Inhoud

Wij bieden maatwerk in het coachen van een persoonlijk proces. In een reeks individuele gesprekken staan we stil bij jouw interesses, mogelijkheden en dromen. Samen zetten we jouw grote en kleine successen terug in het vizier. Van daaruit geven we jouw toekomst verder vorm.

Of het traject even makkelijk is als het lijkt? Niet per se. We gaan namelijk niet voorbij aan eventuele belemmeringen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw werkpunten. De basis voor jouw toekomst: je ontwikkelingskansen, talenten en competenties, samen met een stevige dosis motivatie.

Methode

Jouw persoonlijke coach reikt je instrumenten en vragen aan. Deze helpen jou op weg in het vormgeven van je verdere loopbaan. We geven je een portie creativiteit en zelfredzaamheid mee. Samen met je coach stel je – stap voor stap – jouw persoonlijk ontwikkelingsplan op om je toekomst verder vorm te geven.

Elk van onze coaches heeft een eigen leertraject doorgemaakt en zal ook vanuit eigen inzichten coachen. Maar algemeen kijken we allemaal met een waarderende blik naar de mens en diens context. Want, wat aandacht krijgt, groeit.

Doelgroep

Voor wie niet (meer) in aanmerking komt voor loopbaancheques. Heb je ze al gebruikt de afgelopen 6 jaar? Ben je intussen werkzoekend en kom je niet meer in aanmerking? Dan kan je hier terecht met je vragen.

Praktisch

Schrijf je in voor een traject via deze link. Hierin geef je aan wanneer je beschikbaar bent en waar je graag op gesprek komt. Een coach uit die regio zal je contacteren voor een eerste gesprek. Heb je speciale wensen? Dan kun je die bij de opmerkingen toelichten.

Was je reeds in begeleiding via de loopbaancheques en wil je nu verder bij dezelfde coach? Dan hoef je niets te doen, je loopbaancoach zal met jou de voorwaarden bespreken.

Kosten

Voor dit traject ligt geen aantal uren vast. Je kunt samen met je coach bepalen wanneer en hoeveel je nodig hebt. Sta je zelf in voor de kost? Dan betaal je 75 euro/uur. Is je werkgever bereid om hiervoor te betalen? Dan maken wij graag een offerte op maat. Stel hier je vraag en laat ons weten aan wie we deze offerte richten.