Helga Buffels

We kennen Helga als veelzijdig, (zelf)reflecterend en verbindend. Ze genoot de opleiding Master Handelsingenieur en doorliep tal van functies in coaching, training, management, business development en marketing in de bedrijfswereld en het onderwijs, zowel lokaal als internationaal.

In een latere fase heroriënteerde ze zich naar Business & Life coaching. Als gecertificeerd coach begeleidt ze individuen en groepen rond bewustwording en persoonlijke/professionele zelfontplooiing.

Helga putte inspiratie uit de opleidingen Intuïtieve Ontwikkeling, Innerlijk Leiderschap, Psycho-Energetica, Neuro-Linguistic Programming en Coaching.

Helga werkt als loopbaancoach voor Werk met Zin vanuit Huldenberg en Grimbergen voor de regio ten zuidoosten en ten noorden van Brussel.

Wat zet Helga in als loopbaancoach?

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat echt luisteren (horen wat letterlijk, tussen de lijnen en niet gezegd wordt in woorden, stilte en lichaamstaal) en oprechte aandacht schenken één van de grootste cadeaus is die je een mens kan geven.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: authentiek communiceren, inspireren, structureren, creatief experimenteren, kracht van kwetsbaarheid, nieuwsgierigheid.

Haar persoonlijke loopbaanswitch is: van business development naar coach, van werknemer naar ondernemer (2006).

Raadt jou deze boeken zeker aan: “Van burn-out naar heelwording” (Karen Hamaker-Zondag), “Vier vragen die je leven veranderen” (Byron Katie), “Vrouwenlichaam, vrouwenwijsheid” (Christiane Northrub).

Krijgt energie van verbinding, diepgang, intensiteit, kleuren, raken en wakker maken van mensen, getuige te mogen zijn van mensen die openbloeien.

Herinnert zich als beste moment in haar loopbaan: samen creëren en bergen verzetten in (vrouwelijk) duo.

Is gefascineerd door levensverhalen, relaties, schaduwwerk, synchroniciteit, balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden, lastige emoties (boosheid, angst, verdriet, …).

Locatie(s)

Grimbergen

Kerkstraat 9-11
1851, Grimbergen (Humbeek)

Routebeschrijving

Huldenberg

Donkerstraat 2
3040, Huldenberg

Routebeschrijving
coach Helga