Dominiek Peeters

We kennen Dominiek als gevat, eerlijk en doortastend. Hij genoot de opleiding Maatschappelijk werk. Hij startte zijn loopbaan als Sales Manager binnen de uitzendsector.

Na een overstap naar Mercuri Urval als Senior Consultant startte Domiek zijn eigen wervings- en selectiebureau.

Hij bekwaamde zich via diverse trainingen en opleidingen zowel commercieel, HRM als management. Dominiek werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin voor de regio Mechelen.

Is als loopbaancoach ervan overtuigd dat mensen in de meeste omstandigheden meer invloed kunnen uitoefenen op hun leven dan ze zelf denken. Al vraagt dit soms drastische beslissingen en moeilijke keuzes.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: brede ervaring in bedrijven en de arbeidsmarkt, doelgerichtheid, begrip, humor, stimuleren.

Zijn persoonlijke loopbaanswitch is het zelfstandig opstarten van een bedrijf.

Raadt jou dit boek zeker aan: het boek van het leven.

Krijgt energie van het gezelschap van aangename, interessante en leuke mensen, onafhankelijkheid, doelen stellen, sporten, leven.

Herinnert zich als beste moment in zijn loopbaan: het telkens beslissen om een ander pad proberen in te slaan als het daar tijd voor was.

Is gefascineerd door al wat mooi is (gebouwen, mensen, natuur), maar ook alles wat absoluut het tegenovergestelde is, zeker bij mensen (er mag een hoek af zijn).

Locatie(s)

Mechelen

Battelsesteenweg 2
2800, Mechelen

Routebeschrijving