Bieke Vermeulen

We kennen Bieke  als ondernemend, vastberaden en waardegedreven. Bieke besloot na haar vijftienjarige loopbaan het roer om te gooien en vatte de opleiding tot Bachelor in het Sociaal Werk aan.

Na diverse jobs in de profit sector kwam ze tot stilstand door een burn-out. Ze onderzocht samen met een loopbaanbegeleider haar passie en begon zich op haar 37ste om te scholen. Nadien volgde ze de opleiding tot contextuele counselor en Master Practitioner NLP. Via het Starterslabo startte Bieke haar eigen zaak op als bewustzijnscoach en trainer.

Het is haar missie om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dichter bij wie ze in essentie bedoeld zijn te zijn. Het is pas als je leert leven vanuit jouw passie dat jouw leven écht zin krijgt omdat je dan leeft vanuit jouw hart! Via een proces van bewustwording, het onderzoeken van je eigen aandeel en het leren nemen van eigen verantwoordelijkheden neemt ze je mee in jouw zoektocht naar een betekenisvol leven en hoe jij dat zelf vorm kan geven.

Bieke blijft zich verder ontwikkelen en verdiepen in het menselijke gedrag en hoe onze geest werkt en volgde verschillende opleidingen waaronder Transformative Life Coach, Hartcoherentie, TheLOVEmethod en Numerologie.

Bieke werkt als freelance loopbaancoach voor Werk met Zin in de regio Geel, Eindhout/Laakdal.


Bieke is als loopbaancoach ervan overtuigd dat de antwoorden in jezelf zitten alleen zie je dit vaak zelf niet meer. Ik stel jou de vragen die jij jezelf niet stelt. Ik zoek samen met jou naar jouw passie waardoor jouw leven écht betekenis krijgt. Ik kijk graag naar het leven vanuit een zoektocht naar mogelijkheden. Door op een andere manier naar de dingen te kijken veranderen de dingen soms waarnaar we kijken en dat maakt het vaak een stuk makkelijker om ermee om te gaan.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: Mijn energie, spontaniteit, betrokkenheid en nabijheid zijn mijn sterke troeven. “What you see is what you get!” Ik ben een echte mensenmens. Ik ben ervan overtuigd dat vanuit kwetsbaarheid groei en verbondenheid ontstaat. Ik toon mezelf en ik daag je uit. Ik daag je uit om de dingen anders te doen dan je ze tot nu toe gedaan hebt. Pas dan zal je ook andere dingen neerzetten dan je tot nu toe gerealiseerd hebt.

Haar persoonlijke loopbaanswitch: Na een eerste loopbaanbegeleiding startte ik op mijn 36ste met mijn bachelor Maatschappelijk werk. Een tweede loopbaanbegeleiding bracht me nog dichter bij mezelf en mijn passie. Dit gaf me de kracht en de tools om te durven starten met een eigen zaak. Een droom die ikzelf nooit voor mogelijk hield leef ik nu als bewustzijnscoach en Loopbaanbegeleider.

Raadt jou deze boeken zeker aan: Boeken zijn mijn verslaving, ik haal er inspiratie uit en zingeving. Een greep uit mijn assortiment: “Geluk zonder voorwaarden – Wij zijn onze gedachte niet” van Michael A. Singer. “Playing BIG – Vind je stem, je missie en kom in actie” van Tara Mohr. “Compassie als sleutel tot geluk – Voorbij stress en zelfkritiek” van Monique Hulsbergen & Ernst Bohlmeijer. “Blijven ademen – Hartcoherentie als antwoord op burn-out, hyperventilatie en stress” van Katrien Geeraerts & Louis Van Nieuland. 

Krijgt energie van: het letterlijk zien wakker worden van mensen. Het moment waarop ze beseffen dat ze zelf meer controle hebben over hun leven dan ze vaak denken geeft hen hoop en vertrouwen om het stuur van hun leven (terug) in eigen handen te nemen.

Herinnert zich als het beste moment in haar loopbaan: Het moment dat ik, met een klein hartje, de sprong waagde en zelfstandig werd in hoofdberoep. Ik weet nu dat je heel veel kan realiseren zolang je maar bereid bent datgene te doen wat nodig is. Zolang je blijft geloven in jezelf en jouw hart volgt. Zolang je jezelf blijft uitdagen.

Is gefascineerd door:de mens als denkend en emotioneel wezen. Wat we denken en voelen waardoor we de dingen doen die we doen. De kracht van onze overtuigingen die ons vaak beperken waardoor we onszelf boycotten en hoe we deze kunnen omdraaien in helpende gedachten waardoor we een leven creëren dat ons “gelukkig” maakt.

Dit zeggen klanten over Bieke als loopbaancoach:

“Bieke heeft me laten inzien dan ik wel degelijk een keuze heb en niet per se moet doen alsof ik het allemaal leuk vind.”

Lees hier de getuigenis van Gwenda en van Ingrid die werden gecoacht door Bieke.

Bieke begeleidt je graag rond zingeving en de zoektocht naar jouw “waarom”.

Andere stokpaardjes zijn omdenken, het stuur van jouw leven in eigen handen nemen door bewustwording van jouw beperkende overtuigingen. De kracht van jouw onderbewuste en hoe je dit eenvoudig kan her-programmeren.

Meer info over Bieke vind je op Linkedin of op haar persoonlijke website.

 

Locatie(s)

Geel/Eindhout-Laakdal

Kroonstraat 11
2430, Eindhout-Laakdal

Routebeschrijving