Bieke Vermeulen

We kennen Bieke  als ondernemend, vastberaden en waardegedreven. Bieke besloot na haar vijftienjarige loopbaan het roer om te gooien en vatte de opleiding tot Bachelor in het Sociaal Werk aan.

 Nadien richtte ze zich naar systemen (gezinnen, koppels) om hen te ondersteunen in de zoektocht naar balans in hun leven. Ze verfijnde zich via NLP en Contextuele Counseling. Ze kijkt door een systhemische bril naar mensen en hun context om hen te ondersteunen in hun zoektocht naar balans in hun leven. Via het Starterslabo startte Bieke haar eigen zaak op als bewustzijnscoach en trainer.

Bieke werkt als freelance loopbaancoach voor Werk met Zin in de regio Geel, Eindhout/Laakdal.


Bieke is als loopbaancoach ervan overtuigd dat de antwoorden in jezelf zitten alleen zie je dit vaak zelf niet meer. Ik stel jou de vragen die jij jezelf niet stelt. Ik zoek samen met jou naar jouw passie waardoor jouw leven écht betekenis krijgt. Ik kijk graag naar het leven vanuit een zoektocht naar mogelijkheden. Door op een andere manier naar de dingen te kijken veranderen de dingen soms waarnaar we kijken en dat maakt het vaak een stuk makkelijker om ermee om te gaan.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: Mijn energie, spontaniteit, betrokkenheid en nabijheid zijn mijn sterke troeven. “What you see is what you get!” Ik ben een echte mensenmens. Ik ben ervan overtuigd dat vanuit kwetsbaarheid groei en verbondenheid ontstaat. Ik toon mezelf en ik daag je uit. Ik daag je uit om de dingen anders te doen dan je ze tot nu toe gedaan hebt. Pas dan zal je ook andere dingen neerzetten dan je tot nu toe gerealiseerd hebt.

Haar persoonlijke loopbaanswitch: Na een eerste loopbaanbegeleiding startte ik op mijn 36ste met mijn bachelor Maatschappelijk werk. Een tweede loopbaanbegeleiding bracht me nog dichter bij mezelf en mijn passie. Een droom die ikzelf nooit voor mogelijk hield leef ik nu als bewustzijnscoach en trainer.

Raadt jou deze boeken zeker aan: “Je wordt wat je denkt” – Inge Rock. Het is een oefenboek in persoonlijke ontwikkeling wat je doet stilstaan bij jezelf, waar je vandaan komt, wat je tegenhoudt, waar je naartoe wilt. Elke keer dat ik het lees zie ik weer een nieuw laagje met meer diepgang en betekenis. Het is een goed hulpmiddel om jouw focus te houden op jouw toekomst en anders te leren kijken naar de dingen.

Krijgt energie van: Via het proces van bewustwording van eigen aandeel en het leren nemen van eigen verantwoordelijkheden zie ik mensen letterlijk groeien. Deze tekenen van groei bij anderen zijn voor mij een bron van energie en het mooiste geschenk dat ik kan krijgen.

Herinnert zich als het beste moment in haar loopbaan: Het moment dat ik, met een klein hartje, de sprong waagde en zelfstandig werd in hoofdberoep. Ik weet nu dat je heel veel kan realiseren zolang je maar bereid bent datgene te doen wat nodig is. Zolang je blijft geloven in jezelf en jouw hart volgt. Zolang je jezelf blijft uitdagen.

Is gefascineerd door: de mens als denkend en emotioneel wezen. Wat we denken en voelen waardoor we de dingen doen die we doen.

Locatie(s)

Geel/Eindhout-Laakdal

Kroonstraat 11
2430, Eindhout-Laakdal

Routebeschrijving