PRIVACYVERKLARING

Werk met Zin cvba Werk met Zin cvba, gevestigd aan Lange Leemstraat 372, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  1. Contactgegevens:
    www.werkmetzin.be Lange Leemstraat 372, 2018 Antwerpen tel +3232134000
    Marieke Genard is de Functionaris Gegevensbescherming van Werk met Zin cvba Hij/zij is te bereiken via marieke@werkmetzin.be
    1. Persoonsgegevens die wij verwerken
    Werk met Zin cvba verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    – Voor- en achternaam
    – Geslacht
    – Geboortedatum
    – Adresgegevens
    – Telefoonnummer
    – E-mailadres
    – Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

  2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@werkmetzin.be, dan verwijderen wij deze informatie.

  3. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
    Werk met Zin cvba verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    – Het afhandelen van jouw betaling
    – Verzenden van onze nieuwsbrief
    -Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    – Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    – Om goederen en diensten bij je af te leveren
    – Werk met Zin cvba verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze erkenning voor loopbaancheques en/of KMO Portefeuille.

  4. Geautomatiseerde besluitvorming
    Werk met Zin cvba neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Werk met Zin cvba) tussen zit. Werk met Zin cvba gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
    Civicrm voor het verwerken van klantgegevens en het opvolgen van lopende dossiers. Ook Nieuwsbrieven worden via dit systeem verzonden.

  5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
    Werk met Zin cvba bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
    Persoonsgegevens > onbepaald > omwille van Nieuwsbrief
    Dossier > + 10 jaar > Omwille van richtlijnen VDAB en KMOP moeten dossiers bewaard worden.

  6. Delen van persoonsgegevens met derden
    Werk met Zin cvba verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Werk met Zin cvba blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

  7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Werk met Zin cvba gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Werk met Zin cvba en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@werkmetzin.be.
    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
    Werk met Zin cvba wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

  9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
    Werk met Zin cvba neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@werkmetzin.be