Opleiding
Terug naar overzicht

Iedereen kan een unieke bijdrage leveren aan de samenleving. Maar allerlei innerlijke hindernissen staan dit en ons geluk regelmatig in de weg. Door Het Bezielingsspel te spelen wordt duidelijk hoe deze hindernissen te overbruggen zijn en kunnen we weer verder met de ontwikkeling van onze eigen rijkdom: onze talenten, verlangens, liefde en wijsheid…

We verdiepen al doende in de diverse fases door meerdere werkvormen in te zetten die zowel onze rechter, creatieve hersenhelft als onze linker, gestructureerde hersenhelft activeert. Zo gaan we van start met een interactieve wandelcoaching waarbij we je huidige en gewenste situatie uitgebreid verkennen. Na spelen van Het Bezielingsspel in kleine groep, verankeren we de verworven inzichten en te ontwikkelen kwaliteiten door ze intuïtief en creatief in woord en beeld vorm te geven. Zo worden je inzichten ook zichtbaar en tastbaar , en versterken ze het nieuwe pad dat jij wil inslaan.

Ter afronding krijg je praktische tips mee om je proces te verdiepen in de komende week/weken.

Begeleiding gebeurt door Eliane Kunnen, kunstzinnig wandel loopbaancoach. Meer informatie kan je terugvinden op deze fiche

De opleidingsdag is gepland op vrijdag 1 juni van 10u00 tot 17u00 in Herk-de-Stad, Bronkracht. Max. 12 personen. Inschrijven doe je hier.

De opleidingsdag kost

  • voor particulieren: 95€ excl btw (114,95€ incl) per persoon exclusief lunch en materiaal.
  • voor bedrijven of professionelen: 195€ excl btw (235,95€ incl) per persoon exclusief lunch en materiaal.

Je ontvangt een factuur na inschrijving. Hiervoor kan je ook gebruik maken van de KMO Portefeuille (tot 40% korting) of met opleidingscheques.

Uitzondering zijn de deelnemers van Outplacement bij Werk met Zin, deze workshop maakt deel uit van hun programma.