Doel

Tijdens deze kennismaking met wandelcoaching gaan we geen kilometers stappen, maar gaan we intuïtief inspiratie sprokkelen uit de natuur om je huidige werksituatie te verkennen en hoe je deze kan verbeteren. We gaan bewust ontspannen, stilstaan en reflecteren bij wat we zien, voelen, horen, …

Eliane laat je ervaren hoe je vanuit aandacht en acceptatie naar actie kunt overgaan; hoe je vanuit rust, je richting hervindt.

Inhoud

Individueel en in groep ga je aan de hand van vragen en oefeningen, verkennen wat de natuur je op dit moment spiegelt. Je laat je door de tekens langs je pad leiden om tot concrete inzichten en actiepunten te komen in je leven of werk.

Methode

Om deel te nemen is geen voorkennis vereist. Wel bereidheid om in openheid je eigen proces aan te gaan, in verbinding en met respect voor de andere deelnemers en hun proces.

Doelgroep

Voor iedereen die:

  • ervaringsgericht dichter bij haar/zijn eigen kern wil komen
  • meer energie en zingeving zoekt in eigen werk of leven
  • openstaat om vanuit synchroniciteit te reflecteren op metaforen
  • graag met andere zinzoekers wil verkennen, verdiepen en netwerken
  • in actie wil komen vanuit een goed buikgevoel.

Praktisch

De workshop heeft plaats op zaterdag 26 mei 2018, van 09u30 tot 12u30 naar aanleiding van de Nationale Wandelcoachdag. #NWCD18

Inschrijven kan via deze link.

Schrijf u in op onze e-zine en blijf zo op de hoogte van komende activiteiten.

Begeleiding door Eliane Kunnen, onze loopbaancoach voor de regio Hasselt en Herk-de-Stad. 

Ook bij fris en regenweer gaan we naar buiten. Enkel bij stormweer niet. Draag makkelijke en warme wandelkleding met waterdichte schoenen of laarzen.

Kosten

De workshop kost 38€ excl. BTW voor gewone deelname. 

Wie een traject outplacement volgt kan gratis deelnemen.

Voor individuele loopbaanbegeleiding via wandelcoaching vind je hier alle informatie terug.

Getuigenis

Enkele spontane reacties van de deelnemers:

  • “In een sfeer van openheid en ongedwongenheid heb ik weer een paar ferm fantastische mensen mogen leren kennen, en zijn we allemaal gezegend met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Intuïtief konden we verbanden leggen tussen wat zich in de natuur aandiende, en het was mooi! ” — Melissa Nijs, psychotherapeute.
  • “Door in de natuur te zijn en te werken met beelden en voorwerpen uit de natuur kan ik beter mezelf aanvoelen”
  • “Ik heb genoten van de interactie met anderen en de spontane begeleiding”, Sylvia Merckx, psychotherapeute
  • “Ik vond het groepsgebeuren een sterk pluspunt. Je hoeft niet op voorhand al een concrete vraag te hebben. De opdrachten in combinatie met elementen uit de natuur bevielen mij best!”
  • “Ik heb genoten van de positieve sfeer en de open vrije benadering van Eliane en haar beeldverhalen over bvb de monnik en de kom rijst, de levensboom, … spraken me erg aan.”