Doel

Deze workshop is bedoeld als steun bij het maken van een studiekeuze. Onderzoekt waar je ‘van nature’ graag mee bezig bent. En welke richting hieruit volgt.  

Inhoud

In een workshop van een halve dag maak je kennis met wat belangrijk is om je keuze op te baseren. Welke talenten heb je? Welke competenties wil je verder ontwikkelen? We gaan op zoek naar jouw talenten en hoe je die kunt inzetten en verder ontwikkelen tijdens je studie. En in je toekomstige job.

Methode 

We werken in groep met enkele oefeningen die je aan het denken zetten. Je deelt je ervaring met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.  Verwacht niet dat na een halve dag ineens alles helder is. Je krijgt wel aangereikt wat je kunt onderzoeken om je keuze op te baseren. 

Katrien Van Rossom is een ervaren loopbaancoach, ze zal je begeleiden in die keuzes. Ze kan je vertellen over talenten herkennen en ontwikkelen, waar studies toe kunnen leiden op de arbeidsmarkt en wat voor werkcontext bij je past. 

Doelgroep

Voor laatstejaars die hun nog niet helder weten voor welke studie ze kiezen. Voor studenten die beseffen dat hun eerste studiekeuze niet is wat bij hen past. Kortom voor wie voor voor het kruispunt in hun leven staan en hulp kunnen gebruiken om de beste weg te gaan. 

Praktisch

De workshop gaat door in Antwerpen op woensdag 23 augustus van 13u30 tot 16u30. U kunt zich hier inschrijven.

Kosten

75 euro, incl. BTW voor particulieren.